Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ηλιοκαμμένοι, τηλεαστέρες, τραβηγμένοι, όλοι εδώ!

- Καλοκαιράκι είναι, για μπάνιο πάμε, θα καούμε και λίγο. Τι γίνεται όμως όταν το παρακάνεις; Τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον αντιαισθητικά και πόσο μάλλον όταν το κάνεις για...διαδικτυακό διαγωνισμό!! Δείτε μερικούς ηλιοκαμμένους και θα καταλάβετε!!

-Προβλήματα στην τηλεόραση με την ανεργία. Και αντί να ανησυχήσουμε για τους "αφανείς ήρωες", καθόμαστε και σκάμε για τους τηλεαστέρες, που δεν βρήκαν τηλεοπτική στέγη. Ε, όχι και να κλάψουμε για την Αλιμπέρτη, τη Χρουσαλά, τη Δρούζα, τον Μικρούτσικο.
Για σκεφτείτε πόσα έχουν βγάλει τόσα χρόνια, που θέλουν και να τους λυπηθούμε. Άλλωστε φοβάμαι πως δε θα τους στερηθούμε και πολύ...

-Στο πρωινό του Mega μαθαίνω σκέφτονται να προσθέσουν και 5ο άτομο στη νέα ομάδα, και μάλιστα γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά. Δε θα δυσκολεύτηκαν και ιδιαίτερα καθώς η τετράδα δε μου...γεμίζει το μάτι. Πολύ το φοβάμαι φέτος το πρωινό το Mega. Το λέω από τώρα, που 'ναι νωρίς...

-Πώς μπορεί ο τίτλός μιας εκπομπής να προϊδεάσει τους τηλεθεατές. Στην απογευματινή ζώνη ο Alpha καταλήγει στον τίτλο "Αλφάδια" ενώ το Star στην ίδια ζώνη στο "Φώτης και Μαρία live". Δεν είναι πολύ ωραίοι τίτλοι για να σε κερδίσουν; Βρε για σκεφτείτε λίγο παραπάνω και αφήστε τις διακοπές!

-Αλήθεια σαν πολύ καλά γονίδια δεν έχει η Μέριλ Στριπ; Έχει φτάσει στα 60 και είναι λες και είναι 30 χρονών. Είναι αυτό που λέμε...κοιμάται καλά και προσέχει τη διατροφή της!!!

-Νέα μόδα πάλι στο Ίντερνετ. Μετά την εντυπωσιακή είσοδο σε γάμο, τώρα κάνει θραύση το ανθρώπινο ντόμινο! Στο βίντεο παίζουν ανθρώπινο ντόμινο, Mattress dominoes όπως λέγεται, με δεμένα στρώματα στα σώματά τους!! Το περίεργο είναι ότι τα καταφέρνουν!!!
Μην το χασετε!!

Περισσότερα στο Mediasoup

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου