Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Εκπαιδεύοντας την Κάτια!

Τι κι αν οι υπόλοιπες κυρίες της σοουμπίζ κάνουν τα μπάνια τους στη Μύκονο ή σε μέρη εξωτικά; Η σύντροφος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, αφού από την επόμενη κιόλας εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Ναι, καλά ακούσατε, το όμορφο μοντέλο και νέα μαμά μπορεί να απαρνήθηκε τις πασαρέλες για χάρη της μονάκριβης κορούλας της, όμως δεν αντιστάθηκε στην πρόταση που της έγινε να πάρει μέρος σε κινηματογραφική ταινία.
Εκπαιδεύοντας την Κάτια!

Οι διακοπές μπορούν να περιμένουν για το λαμπερό ζευγάρι, που βρίσκεται στην Αθήνα, αφού η Κάτια κάνει εντατικά μαθήματα υποκριτικής. Ο Σάκης, που της έχει μεγάλη αδυναμία, είναι συνεχώς δίπλα της και της δίνει χρήσιμες συμβουλές, καθώς έχει ήδη την εμπειρία από τις δύο ταινίες όπου έχει πρωταγωνιστήσει, το «Αlter ego» το 2007 και τo ψυχολογικό θρίλερ «Duress», που θα βγει το Σεπτέμβριο στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αίθουσες.

Σε αυτή την παρθενική της εμφάνιση στον κινηματογράφο η Κάτια Ζυγούλη δεν θα είναι μόνη.

Θα έχει στο πλευρό της δύο καταξιωμένους ηθοποιούς. Τον Γιώργο Χωραφά, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται με την οικογένειά του στη Γαλλία, και το νεότερο αλλά εξίσου ταλαντούχο Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος, εν μέσω διακοπών, μας επιβεβαίωσε την είδηση της συνύπαρξής του με την Κάτια Ζυγούλη στην ταινία.

«Η ταινία θα έχει τον τίτλο ?Επικίνδυνες μαγειρικές?. Είναι μια μαύρη κωμωδία με τρεις βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Δύο αντρών, που ενσαρκώνω εγώ και ο κύριος Χωραφάς, και το γυναικείο, που θα αναλάβει η Κάτια Ζυγούλη. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε γυρίσματα», μας είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Η Κάτια είναι ενθουσιασμένη με την απόφασή της να ανοίξει τα φτερά της στην έβδομη τέχνη και, όπως μαθαίνουμε από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Σάκης Ρουβάς την έπεισε να πει το μεγάλο «ναι» σε αυτή την πρόταση-πρόκληση. Μέχρι να ξεκινήσει τις συναυλίες του σε όλη την Ελλάδα τον Αύγουστο, ο Σάκης βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της συντρόφου του και είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τώρα που τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν.
LOIPON

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

Η ΣΧΕΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ

Anonymous είπε...

Πολυ καλο το τρειλερ της ταινιας του Σακη!

srforever είπε...

Επιτελους βγηκε το trailer.Πολυ ωραιο.

Our Greek tv είπε...

Super to trailer :)
Allos anthrwpos (an kai to malli ithele pio atimelito)

Δημοσίευση σχολίου