Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Ποιες επαναλήψεις σκίζουν;

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι περίοδος που κανείς δεν βλέπει τηλεόραση, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που βλέπουν κάποια προγράμματα.

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ: Αυτό λένε στην ΝΕΤ και στον ΑΝΤ1 αφού και η Πρώτη Γραμμή και το 7-11 Μαζί κάνουν σε τέταρτα υψηλά ποσοστά. Το δίδυμο της ΝΕΤ κάνει μέχρι και 57% καθημερινά ενώ οι Χαριτάτος-Καραμέρος και 38%. Ενώ καλά πάει και η πρωινή εκπομπή του Mega.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ: Το Mega φέτος γιορτάζει και παίζει εκτός από κάποια συνηθισμένα και σίριαλ που δεν έχουμε δει πρόσφατα, ενώ στον ΑΝΤ1 το περσινό καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει τις ίδιες συνέπειες. Το χιλιοπαιγμένο Κωνσταντίνου και Ελένης κάνει 24% καθημερινά, οι Σαββατογεννημένες επίσης έχουν ικανοποιητικά ποσοστά και παίζονται σε καλοκαιρινή επανάληψη μετά από το 2004. Το Θα Βρεις τον Δάσκαλο Σου (που από την ερχόμενη εβδομάδα θα το παίξουν από την αρχή) συγκεντρώνει 20αρια (να θυμίσω ότι πέρυσι άγγιζε το 36% καθημερινά και έκανε ποσοστά που δεν έκανε στην 1η προβολή του). Το Καφέ της Χαράς είναι φέτος στα πάνω του, αν και σε επανάληψη η κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα κάνει μέχρι και 35% σε τέταρτο και 28% σε σύνολο. Οι 7 Θανάσιμες Πεθερές που πήραν την σκυτάλη από τα Μυστικά της Εδέμ έχουν υψηλές πτήσεις. Ενώ στην prime time το Mega συνεχίζει να πάει καλά αφού η Πολυκατοικία έκανε 23% και το Όλα Στον Αέρα στο 19%, ενώ τα Μαύρα Μεσάνυχτα (που κάθε μέρα βρίσκεται στην κορυφή) πιάνει το 22%.

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ: Ο ΑΝΤ1 αντί για παλιές επαναλήψεις ή φετινές προτίμησε και φέτος εναλλακτικές επιλογές με αμερικάνικο πρόγραμμα 5 αστέρων. Το Simple Life δεν καταφέρνει να έχει ποσοστά που έκανε η Τατιάνα τον χειμώνα, ενώ και το Project Runway με την Heidi Klum που πήρε την σκυτάλη από το Ράδιο Αρβύλα δεν πιάνει το 15-44, το Ugly Betty (που κόπηκε από το πρόγραμμα) με 5% την έβγαζε, ενώ 13% και 12% κάνουν το America's Got Talent και το χιλιοπαιγμένο Extreme Makeover Home Edition.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Το Mega σκίζει και το καλοκαίρι με υψηλά ποσοστά στο δελτίο, το Star ακολουθεί που όπως κάθε καλοκαίρι κάνει ρεπορτάζ του κ..ου και φέτος έχει πολλά ρεπορτάζ γύρω από τον θάνατο του Michael Jackson. Ο ΑΝΤ1 δεν καταφέρνει και το καλοκαίρι να ανεβάσει τα ποσοστά.

Έτσι κυλάει το καλοκαίρι του 2009
http://tvnea.blogspot.com/2009/08/blog-post_2855.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου