Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Έτοιμη η νέα Ελευθεροτυπία

Στο νέο site θα βρείτε:

* - Την ύλη των έντυπων εκδόσεων της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», όπως και πριν. Η διαφορά είναι ότι τώρα πλέον θα βρείτε πλούσιο συνοδευτικό υλικό μαζί με τα περισσότερα άρθρα (σχετικά κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο), ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία «κοινωνικής δικτύωσης» για να μοιραστείτε τα άρθρα, να τα στείλετε με e-mail ή να τα αποθηκεύσετε. Η ύλη των εντύπων παρουσιάζεται (δοκιμαστικά σε αυτή τη φάση) και σε μορφή PDF και e-paper.
* - Συνεχή ενημέρωση όλο το 24ωρο με την πλήρη ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία.
* - Η παρουσίαση όλων των θεμάτων γίνεται με έναν εύχρηστο τρόπο, ώστε δίπλα σε κάθε άρθρο να εμφανίζονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και ειδήσεις: Σχετικά άρθρα, παλαιότερες ειδήσεις για το ίδιο θέμα, άλλες ειδήσεις στην ίδια κατηγορία, διευθύνσεις από το διαδίκτυο κ.ά. Όλα τα θέματα ταξινομούνται σε θεματικές ενότητες, ώστε να είναι απλούστερη και ευχερέστερη η αναζήτηση της πληροφορίας που σας ενδιαφέρει.
* - Παρουσιάζουμε μια εξελιγμένη μορφή «συνδρομής» στο περιεχόμενό μας, μέσω της λειτουργία RSS, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν εξειδικευμένα. Μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής μέσω RSS για τα θέματα που αφορούν σε μια κατηγορία (π.χ. Πολιτική), σε μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα (π.χ. Οικονομική κρίση) ή ακόμα και για ένα συγκεκριμένο θέμα (π.χ. η ποδοσφαιρική ομάδα που προτιμάτε).
* - Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε και τα δικά σας σχόλια. Για τεχνικούς λόγους η σχετική λειτουργία θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου