Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εκπομπές που μοιάζουν με... ανέκδοτο!

Μας το έστειλε χτες ο "Ξε...blogάρω": Πόσο άτοποι, μα πόσο άτοποι (τουλάχιστον και επιεικέστατα) είναι οι πανελίστες και οι παρουσιαστές των μεσημεριανών εκπομπών…
Παρακολουθώ το TV Weekend του Alter.
Σχολιάζουν τους πάντες αρνητικά, μόνο και μόνο γιατί και αυτοί με τη σειρά τους σχολίασαν κάποιους άλλους.
Σχολιάζουν ας πούμε την Σοφία Αλιμπέρτη, γιατί σχολίασε ως καλεσμένη του «Πρωινού Καφέ», τις εξελίξεις στον «Πρωινό Καφέ».

«Μα… ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό;», αναρωτιέται μια από τις κυρίες του πάνελ που το όνομά της δε γνωρίζω. Έβγαλε μια πικρία η Σοφία Αλιμπέρτη για την επιλογή της Βίκης Καγιά, λέει μια άλλη… και καταπιάνονται με το θέμα προσπαθώντας να βρουν τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενα της Σοφίας. Γιατί για αυτούς πάντα κάτι κρύβεται από πίσω…
Η Σοφία Αλιμπέρτη από την πλευρά της είπε στον «Πρωινό Καφέ», σε γενικές γραμμές ότι η μισή τηλεόραση ασχολείται με την άλλη μισή και ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν αυτά.
Σωστό αυτό για την ίδια, η οποία θεωρεί ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει ας πούμε, ο τελευταίος δίσκος της μητέρας της, που είχε καλεσμένη κάποιες εκπομπές πριν ή οι ικανότητες του μεγάλου της γιου στη συμπαρουσίαση εκπομπής αφού τον είχε συνεργάτη στο στούντιο όταν ξεκίνησε την παρουσίαση των σαββατοκυριακάτικων εκπομπών της.


Μετά καταπιάστηκαν με το Νίκο Μάνεση (αυτός πώς έμπλεξε έτσι;) που τόλμησε να απαντήσει από την εκπομπή του στο άθλιο δημοσίευμα του Νίκου Κακαουνάκη για τα όσα είπε στην εκπομπή «Κους – Κους» για τους παρουσιαστές του «Πρωινού Καφέ».
(Αναφέρουμε εδώ ότι ο κάθε λογικός τηλεθεατής, από τα λεγόμενα του Νίκου Μάνεση στη συγκεκριμένη εκπομπή θα καταλάβαινε ότι απλώς, λέγοντας και τονίζοντας από την αρχή ότι μιλάει χιουμοριστικά, εννοούσε ότι από τον «Πρωινό Καφέ» έχουν περάσει τόσοι και τόσοι… Αλλά ποιος νοιάζεται για τον λογικό τηλεθεατή, εδώ μιλάμε για παρουσιαστές αγχωμένους να γεμίσουν τις εκπομπές τους).

Μα είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς την εκπομπή σου για τις προσωπικές σου υποθέσεις, αναρωτήθηκαν σύσσωμοι ενώ ο καλεσμένος τους, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο δημοσιογράφος βροντοφώναξε: «Μα, ποιος είναι ο Μάνεσης που θα χτυπήσει τον Κακαουνάκη;» χωρίς να αναφέρει ότι στη γνωστή πια αντιπαράθεση, την αρχή την έκανε ο Κακαουνάκης.
Και αφού «έλυσαν» αυτά τα… «καυτά» ζητήματα, «χαλάρωσαν» και καταπιάστηκαν με μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια η οποία εγκατέλειψε τη συζυγική της στέγη για τρεις ολόκληρες μέρες…
Κοίτα ποιοι μιλάνε… Παρουσιαστές εκπομπών που μοιάζουν με… ανέκδοτο!

http://xeblogaro.blogspot.com/2009/03/blog-post_9785.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου