Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Freefotos.gr Νεο website για αποθηκευση Φωτογραφιών

Freefotos.gr Νεο website για αποθηκευση Φωτογραφιών

Τα Image hosting websites είναι ένας εύκολος και δωρεάν τρόπος αποθήκευσης φωτογραφιών. Με το freefotos.gr, μπορείτε εύκολα να ανεβάζετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας και να τις μοιράζεστε με οποιονδήποτε στον κόσμο ενώ λειτουργεί και σαν δεξαμενή αντλησης φωτογραφιών, ακόμα και σαν διασκέδαση αφού πολλοι αρέσκονται στο να χαζευουν φωτογραφίες με ποίκιλο περιεχόμενο!
H χρήση των image hosting websites επεκτείνετε εκτός από το μοίρασμα φωτογραφιών στο να λύνει το προβλήμα φωτογραφία σε websites με μικρό webspace.
Αναλυτικά: Μετά το ανέβασμα των φωτογραφιών σας το freefotos.gr δημιουργεί link για την φωτογραφία σας. Απλά κάντε Copy και paste αυτό το link οπουδήποτε θέλετε, όπως σε websites και fora. Στην πραγματικότητα, το freefotos.gr παράγει αυτόματα τον απαραίτητο κώδικα bbcode ([img] [/img]). Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι copy and paste, και η φωτογραφία σας θα είναι εμφανής άμμεσα .
Σαφέστατα και αν δεν θέλετε να σας βλεπουν πατωντας το κουμπακι prive πριν το upload o κωδικας αλλά και οι φωτογραφίες θα είναι εμφανής μόνο σε εσας.
Τέλος για ακόμα πιο συχνή χρήση με ενα απλό Login μπορείτε να έχετε τις δικες σας Galleries prive ή public ωστε να εχετε προσβαση σε φωτογραφικά αρχεία απο οποιονδήποτε υπολογιστή

sponsored by freefotos.gr®

ghx3f51dj3pceydaphr.gif

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου