Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μενεγάκη εσύ σούπερ σταρ!

Κάθε βδομάδα πάω στο περίπτερο να πάρω κανένα περιοδικό από αυτά που αποκαλούμε "παραλίας", κάτι "ανάλαφρο" να περάσει η ώρα και όλο καταλήγω με άδεια χέρια.
Ποιός είναι ο λόγος;
Η κυρία Μενεγάκη που έχω βαρεθεί να την βλέπω εξώφυλλο με τίτλο "Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της στην παραλία".
Και πες άντε την πρώτη φορά τη βλέπεις με το μαγιό και τα παιδάκια της, βλέπεις ένα λεπτό την φωτογραφία (γιατί πόσο να την επεξεργαστείς;) και γυρίζεις σελίδα.
Όταν όμως επαναλαμβάνεται αυτό 3 βδομάδες τώρα, δεν αντέχεις άλλο και αντιδράς αντίθετα.
Όταν βλέπω πλέον εξώφυλλο με τη Μενεγάκη ΔΕΝ το αγοράζω.
Έτσι απλά.
Και δεν μου έχει κάνει κάτι, ούτε τη μισώ τη γυναίκα.
Αλλά δε μπορώ να διανοηθώ ότι ακόμα και σε αυτά τα περιοδικά (που δεν θα αναφερθούν για παράδειγμα στον Νταλάρα), δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος να ασχοληθούν.
Κανείς άλλος τραγουδιστής/ηθοποιός δεν βγάζει θέμα;
Μόνο η Μενεγάκη πουλάει;
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί σκίζει σε νούμερα η Ελένη το χειμώνα και δεν έχει κανείς τύχη απέναντί της.
Όταν την βλέπεις όλο το καλοκαίρι ως τη μεγάλη σταρ, που παραμένει μητέρα, παραμένει γυναίκα, και φυσικά μονοπωλεί στην επικαιρότητα, σε "αναγκάζουν" να την ακολουθήσεις και το χειμώνα.
(Άλλο που δεν κολλάνε οι τηλεθεάτριες στο γεγονός ότι η "δικιά μας" Ελένη παραθερίζει ολόκληρο μήνα στη Μύκονο, την ώρα που άλλοι δεν έχουν χρήματα ούτε για 3ημερο, λεπτομέρειες)
Ισχυρός αντίπαλος στο θέμα αυτό (και μόνο) θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, που σίγουρα ξεπερνά την Ελένη σε αναφορές και εμφανίσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα πρωτοσέλιδο.
Ότι την κυνηγάνε όμως αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Και για να μην ξεφύγουμε (δε χανόμαστε άλλωστε με την Ευγενία), Ελενίτσα δεν ξέρω αν το προκαλείς εσύ να απασχολείς τόσο ή το κάνουν άλλοι που θέλουν να σε έχουν καλομαθημένη, αλλά κάνε και κάτι που δε θα το μάθουμε.
Να μας λέιψεις και λίγο, πώς το λένε...
Μη με κάνεις να αγοράζω Science Illustrated στην παραλία για να είμαι σίγουρη ότι δε θα πετύχω αναφορά σε σένα!!!!

2 σχόλια:

karakatina είπε...

Agapi makria kai apo to science illustrated, τουλαχιστον την ελληνικη εκδοχη. Απασχολεί εργαζομενους που δεν πληρωνονται εδω και μήνες. Δυστυχως τα αφεντικα εκει ειναι λαλα

Our Greek tv είπε...

Και τι να διαβάζουμε πια;;;
Το ΟΚ ωραίο εξώφυλλο είχε πάλι....!

Δημοσίευση σχολίου