Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Our new mix

OURGREEKTV FOR MEDIASOUP
-Αλήθεια το ξέρατε ότι είμαστε πρωταθλητές στην κατανάλωση καφέ έξω από το σπίτι (αλήθεια μέσα ποιοί είναι;;). Το θέμα είναι όμως τι καφέ πίνουμε; Ο Έλληνας αρχίζει να στρέφεται στον φρέντο, εγκαταλείποντας τον παλιό αγαπημένο φραπέ. Αν και στην αρχή ξεκίνησε σαν μόδα, πλέον ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ο φρέντο υπερέχει του φραπέ σε γεύση, αλλά και σε ποιότητα, μιας και φιλτράρεται, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο βαρύς. Φρέντο λοιπόν!

-Εδώ και λίγες μέρες προστέθηκε στην παρέα του twitter και ο γνωστός τραγουδιστής, Φοίβος Δεληβοριάς. Όσοι θέλετε μπορείτε να τον προσθέσετε. Επίσης στο twitter είναι φυσικά και το Mediasoup, αλλά και το Ourgreektv. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και αυτός...

-Ένα blog που αξίζει της προσοχής μας, και καλό είναι να το στηρίξουμε με τον τρόπο μας, είναι Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ, και δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και
Φίλων Ατόμων με Αναπηρία. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να χαμογελούν και να κάνουν τον κόσμο τους ομορφότερο.

-Κλείνουμε με την αγαπημένη κατηγορία, τα βίντεο. Για σήμερα σας προτείνουμε να δείτε πώς φαίνεται ένα μεγάλο κύμα σε πολύ αργή κίνηση. Ένας surfer βοήθησε το BBC και με τη μέθοδο του very slow motion κατέγραψαν πραγματικά απίστευτα πλάνα. Είναι ασύλληπτο πόσο αργό φαίνεται, και πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα..
Δειτε το

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου