Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Κάηκαν σαν τον Μάϊκλ Τζάκσον

Ο σοβαρός τραυματισμός 15 εφήβων από αναμμένο πυρσό μεταξύ των συγκεντρωμένων θαυμαστών της Δέσποινας Βανδή θύμισε την ιστορία με τον βασιλιά της ποπ.

Οπως τον Ιανουάριο του 1984 ο Μάικλ Τζάκσον είχε κάψει τα μαλλιά του στα γυρίσματα δια­φημιστικού σποτ για την «Pepsi», έτσι έγινε και με 15 εφήβου από το φαν κλαμπ της Δέ­σποινας Βανδή, που για να εντυπωσιάσουν πε­ρισσότερο από το φαν κλαμπ της Αννας Βίσση στα Mad Video Music Awards έφτασαν στο σημείο να αρπάξουν φωτιά και να μεταφερθούν σε γνωστό νοσοκομείο!

Αθήνα 24 Ιουνίου 2009, ώρα 23.00. Για άλλη μία χρονιά η ελ­ληνική showbiz βρίσκεται συγκεντρωμένη στις εξέδρες του Θε­άτρου Βράχων στον Βύρωνα για την απονομή των Mad Video Music Awards. Στη σκηνή η Τατιάνα Στεφα-νίδου και ο Γρηγόρη5 Αρναούτογλου... Ξαφ­νικά, ένα5 εκκωφαντικά θόρυβος ακούγε­ται από το μπροστινό μέρος ms aptvas. Μέ­σα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα φλόγεΞ ξεπη­δούν μεταξύ των θεατών. Φυσικά, δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει γίνει μεταξύ 8.οοο ατόμων και για ποιον λόγο προκλήθη­κε αυτή η έκρηξη. Ο Γρηγόρη Αρναούτο­γλου, έχονταΞ άμεση αντίληψη ms κατάστα­ση, επιδεικνύει os ικανότητέ5του στην αγ­γλική γλώσσα για να αποσπάσει την προσο­χή του κόσμου.

Δεν έχει περάσει ούτε ένα λεπτό από τη στιγμή που έχει γίνει έκρηξη μεταξύ των θε­ατών και συγκεκριμένα μεταξύ των μελών του φαν κλαμπ ms Δέσποινα5 Βανδή.

Κάποιο από τα μέλη του φαν κλαμπ κρα­τούσε έναν αναμμένο πυρσό αναμένοντας τα αποτελέσματα διά στόματος Αρναούτο­γλου. Μόλις είδε ότι η αγαπημένη του καλλιτέχνιδα έχασε το βραβείο από την Ελενα Παπαρίζου προσπάθησε να σβήσει τον πυρσό, αλλά δυστυχώς το αέριο που διέφυγε στον αέρα από μία κοντινή κόρνα προκάλεσε μεγάλη ανάφλεξη, με αποτέλε­σμα να τραυματιστούν συνολικά 15 έφηβοι.

Για τα επόμενα λεπτά επικράτησε πανικός μεταξύ των εφή­βων, που προσπαθούσαν να δουν ποιοι έχουν καεί σοβαρά αλ­λά και με ποιον τρόπο θα απεγκλωβιστούν από την αρένα για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, η αντίδρα­ση των ανθρώπων της παραγωγής ήταν άμεση, η φωτιά έσβη­σε και τα παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Υγεία», μια και ένα ασθενοφόρο του βρισκόταν στον χώρο του Θεάτρου Βράχων.

Η εξέλιξη των γεγονότων σαφώς και δεν ήταν καλή για τον νεαρό που άναψε τον πυρσό, ο οποί­ος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης και κρατή­θηκε εκεί μέχρι και το Σάββατο, οπότε αφέθηκε γιατί είχε τραυ­ματιστεί και ο ίδιος στα χέρια και στο πρόσωπο. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι για σωματικές βλάβες από αμέλεια, καθώς και για χρήση εύφλεκτων υλών. Ο νεαρός θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι και στο πρόσωπο για τα τραύματα που προκλήθηκαν από τη φωτιά. Συγκεκριμένα, από το χέρι του νεαρού αφαιρέθηκαν κομμάτια αλουμινίου από την έκρηξη της κόρνας και στο πρό­σωπο έγινε πλαστική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων από τα εγκαύματα.

Την ίδια στιγμή στο Θέατρο Βράχων οι αστυνομικοί ζητού-

σαν τον υπεύθυνο της διοργάνωσης για κατάθεση, αλλά στη θέ­ση του πήγε ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού MAD Βασίλης Πεταλάς.

Από τους 15 εφήβους που τραυματίστηκαν οι δύο δεν ανήκουν στο φαν κλαμπ της καλλιτέχνιδας και οι γονείς τους -μετά τη λαχτά­ρα που πήραν- προχώρησαν σε μήνυση κατά αγνώστων.

Και όλα αυτά για μια κόντρα που δεν υπήρξε ποτέ, όπως δήλω­σε και στην τηλεοπτική συνέντευξη στο «ΟΛΑ 9» η Αννα Βίσση, και για να δείξει το ένα φαν κλαμπ στο άλλο τη δυναμική του.

Επίσης, δύο βδομάδες πριν από τα βραβεία όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Βίσση -Βανδή και φούσκωναν τα μυαλά των παιδιών, τα φανάτιζαν, ενώ τοποθετήθηκαν σε αντίθετες πλευρές στην αρένα του θεάτρου για να μην είναι κοντά και λογοφέρουν. Θύρα Βίσση vs θύρας Βανδή... το καταντήσανε.
http://www.protothema.gr/content.php?id=39744

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου