Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Εφημερίδες, μπάσκετ, Ελύτης, Λάσπα







(γιατί μόνο εμείς θα καταφέρναμε σε μια ανάρτηση να συνδυάσουμε Ελύτη και Λάσπα!!!!)

-Κυριακή σήμερα και δε γίνεται να μην ξεφυλλίσουμε εφημερίδες. Δείτε τις όλες εδώ. Εγώ μάλλον ψηφίζω Volver (Έθνος).

-Σήμερα στις 21.00 από την ΕΤ1 ο μεγάλος τελικός μπάσκετ της Εθνικής Νέων Ανδρών με τη Γαλλία. Καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές, που μας κάνουν να ελπίζουμε για το μέλλον του αθλήματος...

-Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε αλλεργία στο...ασύρματο Ίντερνετ; Κι όμως υπάρχει άνθρωπος που δεν κυκλοφορεί σε δημόσια μέρη με ασύρματη πρόσβαση γιατί είναι αλλεργικός στα κύματα Wi-fi!!

-6 βιβλία του Ελύτη προσφέρει σε όλους το νέο blog Στάλες στο γαλάζιο. "Ηλιος ο πρώτος",
"Ο ζωγράφος Θεόφιλος", "Το άξιον εστί" και άλλα. Όσοι ενδιαφέρεστε, επισκεφτείτε το.

-Ακούτε συνεχώς για το twitter τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρετε τι είναι; Διαβάστε έναν λεπτομερέστατο οδηγό για αυτό.

-Παντρέυεται η Κατερίνα Λάσπα. Πριν προλάβετε να συγκινηθείτε να ενημερώσουμε πως ο γάμος θα γίνει στη Μύκονο στις 4 Σεπτεμβρίου. Βίον ανθόσπαρτον και όποιος πάει περιμένουμε κουφέτα.

-Εκτός από γάμους περιμένουμε και γεννητούρια. Από μέρα σε μέρα γεννάει η Ράνια Θρασκιά και φυσικά το περιμένει πώς και πώς. Με έναν πόνο δε λένε;

-Το K-P θυμάται τις πολιτικές ατάκες της χρονιάς (πρέπει να δυσκολεύτηκαν να φτιάξουν το best of) και μας βοηθάνε να θυμηθούμε τι ζήσαμε και φέτος... Φυσικά και ξεχωρίζει ο "γιος του ταχυδρόμου"

Φωτογραφία της ημέρας
Τι σου κάνει όμως το photoshop ε;





















Bίντεο της ημέρας
Παρακαλείται η μασκότ να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά...
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου