Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τα νέα της ΕΡΤ

Από τη νέα σεζόν η Πόπη Τσαπανίδου θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά και την μείωση των αποδοχών της κυρίας Χούκλη, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει στην κρατική τηλεόραση που έρχονται τα πάνω κάτω στην Αγία Παρασκευή! Θα γίνουν και χειρότερα...

Η κυρία Τσουκαλά, που πανηγύριζε με τον Σάκη Ρουβά στον ελληνικό τελικό, που κάνει εκπομπές ποιότητας, ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι την Παρασκευή που είναι και η τελευταία της εκπομπή, θα πάει ήσυχη για διακοπές, αφού για έναν ακόμη χρόνο θα την βλέπουμε- όσοι δηλαδή την βλέπουν- στο "έχει γούστο".(troktiko)


Σχόλιο: Είναι άδικο να χαρακτηρίζεται η Τσουκαλά από το γεγονός ότι πανηγύριζε για τον Ρουβά (που όντως το έκανε και το διασκέδασα βλέποντάς την!). Δεν πρέπει να κοιτάμε πάντα τις τηλεθεάσεις. Την τηλεθέαση ας την κοιτάνε στη Eurovision που είναι και κερδοφόρα. Ας υπάρχουν στο γυαλί και εκπομπές σαν της Τσουκαλά, έτσι για να καλούν και ενδιαφέροντα άτομα που δεν τα βλέπουμε σε καμία άλλη εκπομπή. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο δηλαδή. (Όχι δεν είναι όλες οι εκπομπές της αριστουργήματα, αλλά υπάρχουν αρκετές που τις απολαμβάνεις)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου