Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Media NEWS

*Τίτλους τέλους λέγεται ότι θα ρίξει η Άννα Δρούζα και το Μπορώ με το STAR αν και της έχει προταθεί 2ετής ανανέωση.Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,η ίδια σκέφτεται μια πιθανή μεταγραφή στο ALTER...

*Kαλομελέτα και...αποδομείται.Αποχώρησε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της Σοφίας Αλιμπέρτη,Γιάννης Βλαχογιάννης,ένα μήνα πριν κλείσει η σεζόν.Την ίδια απόφαση έλαβε σημερα και η β' αρχισυντάκτρια.

Έμυ Λιβανίου έχει ήδη μαγνητοσκοπήσει 4 εκπομπές,με το τελευταίο γύρισμα της προηγούμενης εβδομάδας να αφήνει πλατιά χαμόγελα τόσο στην ίδια όσο και στους υπευθυνους.Μέχρι στιγμής η εκπομπή τοποθετείται στις 10 Ιουνίου,με την τελική απόφαση να λαμβάνεται τη Δευτέρα με τον ερχομό του Christoph Mainusch απο το RTL στον ALPHA.

*Μενοντας στον ALPHA,την Δευτέρα ξεκινούν τα γυρίσματα για την εκπομπή ''Αγρότης Μόνος Ψάχνει'' με παρουσιαστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.Ήδη εχθές επιλέχθηκαν οι αγρότες απο το Studio ATA και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

*Μια άλλη εκπομπή που θα γίνει test audience μέσα στο καλοκαίρι είναι το ChartShow με τη Ναταλία Γερμανού.

*Εβδομάδα κρίσημων αποφάσεων για τον ΑΝΤ1 και τα σίριαλ.Η μόνη σειρά ελληνικού σενάριου που θα υπάρχει στο νέο πρόγραμμα είναι η ''Ονειροπαγίδα'' της Τ.Καμπίτση ενώ 4 επιπλέον σειρές θα γεμίζουν το πρόγραμμα του σταθμού.
http://mediakanea.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου