Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Πώς θα μπορούσε να γίνει πιο ενδιαφέρον το σημερινό debate

Άλλη μια φορά από τον αγαπημένο GSUS in town της LIFO.

Star: Συγκεντρώνονται στο beach bar ενός εκ των νησιών-φετίχ του σταθμού, όπου «το κέφι δεν τελειώνει ποτέ» και «ο χορός συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες» (δηλαδή τα εξής τρία: Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη). Τους κάνει κεφαλοκλείδωμα ο Τσιλιμπουνιδάκης, τους χώνει το μικρόφωνο στη μούρη και τους ρωτάει πώς περνάνε. Δεν ακούνε τίποτα. Νικητής αναδεικνύεται εκείνος που θα απαντήσει φωνάζοντας δυνατότερα το όνομα του νησιού που βρίσκονται. Το ουρλιαχτό του καθενός αντικαθιστά τα καρτούν στα βίντεο των ειδήσεων.

Mega: Αφήνουν τον Πρετεντέρη να τα λέει όπως ξέρει στο δελτίο και πηγαίνουν και δίνουν και οι πέντε αρχηγοί συνέντευξη στο «Mega Star» για σπάσιμο.

Alpha: Οι αρχηγοί των πέντε κομμάτων συμμετέχουν σε ένα γύρο του «Κάτι Ψήνεται». Κάθε αρχηγός μαγειρεύει ή παραγγέλνει, ανάλογα με το πολιτικό του προφίλ, κάθονται όλοι στο τραπέζι και τρώνε. Στο τέλος της εβδομάδας ο Έκτορας Μποτρίνι τούς ξεφτιλίζει. Ωστόσο, νικητής είναι αυτός που θα φάει περισσότερο.

Alter: Μετά από κλήρωση οι πολιτικοί αρχηγοί δίνουν κατ' ιδίαν συνεντεύξεις βαθιάς εξομολόγησης στους Χαρδαβέλλα, Πάνια, Θρασκιά, Φαίη Σκορδά και Λόη, ανάλογα με τη θεματολογία των εκπομπών τους (παραψυχολογία, προσωπικό δράμα από ξεδοντιάρη καλεσμένο, προσωπικό τηλεφωνικό δράμα από κυρία με ταγέρ, ροζ σκηνικά, Γιουροβίζιον, Αγγελική Ηλιάδη, τηλεθεάσεις, Παλαιτσάκη, πανελισμός). Λιγότερο ευνοημένος είναι αυτός που θα δώσει συνέντευξη στη Λόη, η οποία έχει γίνει ιδιαιτέρως σκληρή στις πολιτικές ερωτήσεις μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αnt1: Παρουσιάζουν τα καλλιστεία. Επιδεικνύουν πιθανές δεξιότητες στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σκάι: Γραπτές εξετάσεις σε ζωντανή σύνδεση πάνω στην ύλη όλων των βιβλίων του σταθμού (αρθρίτιδες, ημικρανίες, ζωή σε δύο ρόδες, το γιγαντιαίο πάντα, μέντα, δυόσμος, βιογραφίες Μεγάλων Ελλήνων, σεξ στα γρήγορα, κάμα σούτρα κ.λπ.). Κάθε υποψήφιος καλεί είκοσι πέντε υποστηρικτές, εκ των οποίων μιλάνε οι τρεις και ο Δεσποτόπουλος. Όσοι περάσουν τη βάση εξετάζονται στην ύλη των βιβλίων του Άδωνι και του Λιακόπουλου. Δύσκολο!

1 σχόλια:

FORADA είπε...

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΣΡΟΙΝΤΕΡ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ?) ΤΟΥ ΑΛΦΑ
ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΨΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ?

Δημοσίευση σχολίου