Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Αυτοί είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι;

Τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Με το πρόσχημα της οικολογικής συνείδησης οι οικολόγοι πράσινοι ίσως έχουν άλλα στο μυαλό τους.
Ο κ. Τρεμόπουλος έρχεται να πει πως η αληθινή Ιστορία της Μακεδονίας ανήκει στους Σκοπιανούς και δικαιωματικά διεκδικούν το όνομα και όλη την Ιστορία του "Σκοπιανού", κατά αυτόν, Μέγα Αλέξανδρου. Ο εν λόγω κύριος μαθαίνουμε σήμερα από το troktiko, με φωτογραφία απόδειξη, πως έχει συμετάσχει και σε εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα. Δυστηχώς κύριε Τρεμόπουλε αν και έιχαμε διαφορετιή άποψη για εσάς και το κόμμα σας, δεν θα σας κάνουμε την χάρη! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, γιατί η Ελλάδα είναι Μακεδονική, αν ξέρετε από Ιστορία.
Αν και έβλεπα θετικά τα κόμματα που αναφέρονταν στην οικολογία, το ένα με απογοητεύει περισσότερο από το άλλο.
Ο κ. Βεργης δείχνει πως μόνο την οικολογία δεν έχει στο μυαλό του (περισσότερο συμπαθής ο Κάτμαν τουλάχιστον) και πως ο καθένας με πρόφαση την οικολογική συνείδηση κάνει την πλάκα του ή ακόμα χειρότερα εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.
Άλλη μια φορά μετά λύπης μου αποδεικνύεται πως επίσημα η λέξη οικολογία δεν υπάρχει στην πολιτική. Μόνο για να το παίζουν εκσυγχρονιστές τη λένε.
Στην πράξη κανείς;;;;;;;

Τρεμόπουλος:Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν ελληνική
Ο ΤρεμοΣΚΟΠΙΑνόπουλος

**Προφανώς και η επίθεση γίνεται για την άνοδο των Οικολόγων στις δημοσκοπήσεις, αυτό όμως δεν αναιρεί τα γεγονότα....

1 σχόλια:

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ- ΟΝΣΟΥΛΟΓΛΟΥ- ΤΡΙΑΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2008, ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ 37% !), ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ “KINEITAI” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ)!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ blog-s ;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση σχολίου