Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Δεν χώρισε η Έλενα!!

Άκουγα από το πρωί νέες φήμες για χωρισμό της Έλενας Παπαρίζου με το σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη και έχω χάσει το μέτρημα πια για το πόσες φορές τους έχουν χωρίσει ή έχουν βγάλει την Έλενα έγκυο. Επικοινώνησα με παιδιά από το fan club (το επίσημο παρακαλώ), τα οποία άτομα βλέπουν την Έλενα απαραιτήτως 1-2 φορές τη βδομάδα, και κάτι θα είχαν πάρει είδηση, αν συνέβαινε δηλαδή.
Μου είπαν λοιπόν τη γνώμη τους, επιβεβαιώθηκα ότι είναι βλακείες, αλλά και άλλα νέα για την Έλενα τα οποία πολλοί δεν τα γνωρίζαμε και έχουν ενδιαφέρον!!
Να ευχαριστήσω τους: Σπυριδούλα Κουζίδου, Σάντυ Μποφιλάκη και Γιάννη Αμανατίδη για τις πληροφορίες.


"Όπως συμβαίνει κατα διαστήματα, φήμες θέλουν την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη να οδεύουν προς το χωρισμό. Το επισημο fan club της Ελενας έρχεται να διαψεύσει αυτά τα νέα αναφέροντας πως η σχέση τους ειναι πιο δυνατή απο ποτέ. Ο Τόνυ Μαυρίδης βρίσκεται κάθε βράδυ στο πλευρό της Έλενας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά το τέλος των εμφανίσεων στην ''Ιερα Οδο'', η Έλενα θα εμφανίζεται τον Μαϊο στο νυχτερινό κέντρο ''Θάλασσα'' μετατρέποντας το μαγαζί σε ένα καλοκαιρινό club, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί. Όμως τα νέα για την Έλενα δεν σταματούν εδώ ''Εισαι η Φωνη'',ειναι το νεο επίσημο video clip για το επόμενο single της Ελενας Παπαριζου απο τον πλατινένιο δίσκο ''Βρισκω το λογο να ζω''. Πρόκειται για την μεγάλη συναυλία της Ελενας το Σεπτέμβρη που μας πέρασε στο Θέατρο Βράχων, με την οποία κορυφώθηκε η περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Η κάλυψη της συναυλίας έγινε απο το Mad Tv οπως και η κάλυψη του νέου clip ''Εισαι η Φωνη''. Τέλος, η Έλενα ετοιμάζει παράλληλα με τον αγγλόφωνο δίσκο της νέο τραγούδι για τη συμμετοχά της σε διαφημιστική καμπάνια."


Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ανταπόκριση αλλά και για το φωτογραφικό υλικό!
Για όσους ενδιαφέρονται http://www.helenapaparizouclub.gr/ το επίσημο φαν κλαμπ της Έλενας Παπαρίζου!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου