Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σάκης δεν ..."αισθάνθηκε" το Μητσικώστα!!!

Όλη η Ελλάδα γελάει με τη χθεσινοβραδυνή φάρσα του Γιώργου Μιτσικώστα στο Σάκη Ρουβά και το Φωκά Ευαγγελινό!

Ο καλύτερος μίμος που διαθέτει η χώρα μέσω της εκπομπής του στον ALPHA "Ο Γιώργος σφύριξε", τηλεφώνησε στο Σάκη Ρουβά και το Φωκά Ευαγγελινό ως... Μίκης Θεοδωράκης και όσα ακολούθησαν δεν περιγράφονται!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του poteoposprin.gr:

Η φάρσα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται συνήθως κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα, για τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας).

Όλοι στο στούντιο, όπως και όλοι οι τηλεθεατές, είχαν "λυθεί" στα γέλια ακούγοντας τις συνομιλίες του "Μίκη Θεοδωράκη" με τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision αλλά και με τον χορογράφο του!

Σε καμία περίπτωση κανένας από τους δύο δεν κατάλαβε ότι η φωνή του "Μίκη Θεοδωράκη" ήταν αυτή του Γιώργου Μιτσικώστα!

Μέσα στο σαββατοκύριακο "κυκλοφόρησε" το νέο ότι η εκπομπή του διάσημου μίμου θα φιλοξενούσε αυτές τις πραγματικά πετυχημένες φάρσες, και τότε άρχισαν τα ...τηλέφωνα!

Όπως μάθαμε, πολλοί από το περιβάλλον του τραγουδιστή και του χορογράφου επικοινώνησαν με τον Γιώργο Μιτσικώστα και του ζήτησαν να μην βγουν στον αέρα οι φάρσες.

Υπήρξαν "πιέσεις" και από άλλες πλευρές, όπως από το ίδιο το κανάλι του Μιτσικώστα που ήταν υπέρ του να μην βγει στον αέρα το συγκεκριμένο ηχητικό...

Ο ALPHA προσπάθησε πολύ αλλά η παραγωγή της εκπομπής δεν συμφωνούσε με τίποτα!
Αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Μιτσικώστας ήταν ανένδοτος, κι έτσι (ευτυχώς) το είδαμε όλοι!
http://www.poteoposprin.gr/el/news/?nid=903

1 σχόλια:

Anonymous είπε...

ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ 100%!

Δημοσίευση σχολίου