Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

H Έφη Θώδη θεραπεύει τον καρκίνο

Πόσο πιο χαμηλά δηλαδή μπορεί να πέσει αυτή η γυναίκα... Έχει βγει τώρα στην Άννα Δρούζα και λέει πως μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Μιλάμε για τον απόλυτο ξεπεσμό. Η Έφη Θώδη δηλώνει πως είναι η εκλεκτή απεσταλμένη του θεού και πως θεραπεύει τον καρκίνο. Τα αίματα άναψαν όταν...

είπε η Θώδη πως "οι γιατροί σας ποτίζουν φάρμακα" και συνέχισε "Όσοι πιστοί ας με ακολουθήσουν έχω μια ικανότητα.". Ο θεολόγος Μουστάκης την αποκάλεσε Μάγισσα και της είπε ότι ασκεί λευκή μαγεία. Η Θώδη δεν πτοήθηκε και των ρώτησε "Με έχεις δει να κάνω κάτι;". Πάει την ψώνισε αυτή. Από εδώ και πέρα θα ζητάει να την προσκυνάνε αντί να την χειροκροτάνε.
Δείτε το τραγικό απόσπασμα απο την εκπομπή "Μπορώ" που η Έφη Θώδη καλεί να της φέρουν κάποιον να τον γιατρέψει. Απλά απαράδεκτο...
troktiko

Our Greek tv: Όλα έχουν και τα όριά τους. Σε κάτι τέτοια σταματάει η πλάκα. Να επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό επιτέλους και ας μας απαλλάξει από τέτοια άτομα ΚΑΙ τέτοιες εκπομπές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.
ΕΛΕΟΣ.

2 σχόλια:

Έχιδνα είπε...

Να κοπούν τα τηλεκόπρανα...Αμήν και πότε αγαπητέ!

kaliteros είπε...

Ποιο ΕΣΡ ρε παιδιά? Αστειεύεστε? Η μόνη λύση είναι το ξύλο. ΞΥΛΟ θέλουν όλα αυτά τα ΤΣΟΛΙΑ που κυκλοφορούν στην τηλεόραση. Άλλα ποιος ΦΛΩΡΟΣ (απο αυτούς που βλέπουμε στην tv) να τις/τους δείρει? Άτομα σαν τη ΘΩΔΗ πρέπει να εξαφανιστούν απο τη ζωή. Αει στον αγύριστο μπας και γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Δημοσίευση σχολίου