Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Μουσικός Διαγωνισμός;

Συμφωνούμε αγαπητή Ρόμπα με το κείμενό σου ΑΠΟΛΥΤΑ!

Λατρεμένα, πάνε καλά τα παιδιά, εκεί στα ραδιόφωνα; Ρίξτε μια ματιά σε έναν διαγωνισμό που ξεκινά την Τρίτη στο ''Λάμψη 92,3 " ( τον οποίον μάλιστα διαφημίζουν και ως τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό)
" Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα ακούστε κάθε ώρα το μουσικό σήμα της Eurovision. Μόλις το ακούσετε στείλτε μήνυμα “βιταλ” (κενό) και το όνομα σας …αποστολή στο 54121. Την επομένη μέρα το πρωί η Κατερίνα και ο Δημήτρης, θα τηλεφωνήσουν σε ένα τυχερό ακροατή από εσάς. Εάν είσαι εσύ αυτός, θα πρέπει να τραγουδήσεις ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά. Με αυτό το τρόπο, αυτόματα μπαίνεις στη μεγάλη κλήρωση για να ταξιδέψεις στην Μόσχα και τον 54 διαγωνισμό της Eurovision! "

Για να δώ λοιπόν: Θα πρέπει να, έχω κολλημένο το αυτί μου στο ραδιόφωνο για 8 ώρες και μόλις ακούσω το μουσικό σήμα της eurovision ( το γνωστό, άραγε; Γιατί άλλο, δεν ξέρω), να στείλω το μήνυμα μπλά, μπλά, μπλά... Την επομένη, θα πρέπει να έχω και πάλι το νού μου στο πρωινό ζευγαράκι...και αν τύχει και με πάρουν τηλέφωνο ( ένας Θεός ξέρει που θα με πετύχουν) να τραγουδήσω κάτι απο Sakis...και αφού θα έχω γίνει ρεντίκολο στη μισή Αθήνα ( αν άκουγε όλη, δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία τέτοιου διαγωνισμού), θα μπώ στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Μόσχα, να δώ απο κοντά το " Τhis is the night" ..
Παιδιά, πάλι καλά...Θα μπορούσατε να μας ζητήσετε να απαντήσουμε σε συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, να κάνουμε εξέταση ούρων, να πούμε απ΄έξω ανάποδα την αλφαβήτα ( χωρίς διακοπή) και να απαγγείλουμε το Αξιον Εστί, στο μέτρο του.
Και στο τέλος,θα κληρωθεί η τάδε, που όλως τυχαίως, την πετυχαίνουν στο σπίτι της και μπορεί να ουρλιάξει με την ησυχία της. Ήμαρτον!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου