Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ψινάκης, Ψινάκης... Τηλεπρεζά(κης)

Ο Ηλίας Ψινάκης με γούνα και διάφορα ριχτά απάνω του στον τελικό της Eurovision . Ο Ψινάκης αυτοαποκαλείται «γριά» στις παρέες του. Ο Ψινάκης μένει με το πουκάμισο όταν τραγουδάει ο Σάκης. Ο Ψινάκης φεύγει στο τέλος με την Αγγελική Νικολούλη . Ο Ψινάκης ετοιμάζει εδώ και χρόνια προτάσεις για εκπομπές, μόνο που στο τέλος καταλήγει μέλος επιτροπής σε ένα θλιβερό reality –talent show όπου κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Που είναι το κράτος; Που είναι η πρόνοια, που είναι η μέριμνα να κάνει πια κάτι με αυτό τον άνθρωπο, που έχει εθιστεί στην δημοσιότητα μια βαθμίδα πιο κάτω από την Έφη Θώδη ; Οι γιατροί τι λένε; Υπάρχει γιατρειά για αυτό ή θα πάει του ανιάτου; Τι απέγινε άραγε ο Κώστας Μαρτάκης , το δημιούργημά του ; Τι απέγιναν τόσοι και τόσοι που τους έδωσε τα επικοινωνιακά του φώτα; Δείτε την Τζούλια Αλεξανδράτου . Έχει γεράσει στα 22 της και δεν προκαλεί πλέον κανέναν. Ο Ηλίας Ψινάκης έφερε στην Ελληνική show biz ένα σουσουδίστικο και νεοπλουτίστικο αέρα που αν είχε κυριαρχήσει θα την είχε πάει ακόμα πιο κάτω. Κάτι σαν το όνειρο της κάθε αγαθής βοηθού μπιστολάκι σε συνοικιακό κομμωτήριο που θέλει –γιατί αυτό πιστεύει ότι είναι η πεμπτουσία της ζωής- να κάνει παρέα με celebrities , να κάνει τσάρκες με κότερα να πετάγεται στο εξωτερικό για ψώνια και μποτοξ και όλο αυτό όσο πιο τζαμπουίτα γίνεται. Το δε καλιαρντό στυλάκι με τα αρσενικά που γίνονται θηλυκά , ήταν τόσο παλιό που έκανε τον αλήστου μνήμης Φίφη του Σταύρου Παράβα να μοιάζει προχώ μπροστά του . Άσε δε που το μόνο που μπορούσε να σοκάρει ήταν κάτι θείτσες που είναι μέσα στην σήψη και που τις έχει ξεχάσει ο χάρος.

Σε ένα χαζό πανήγυρο σαν αυτό της Eurovision με καβαλημένες παρουσιάστριες που τσακώνονται για το που κάθονται και που στην ουσία ήρθαν να φάνε, να πιούνε και να τους δούνε τσάμπα , δεν θα χώραγε ο Ψινάκης ; Απλά αυτή η επανεμφανισή του προκαλεί πλέον μόνο θλίψη . Αν προλάβει κάποιος να την αισθανθεί και αυτή.
http://freegossip.gr

Σχόλιο: ΚΑΝΕΝΑ.....
Περιμένω τα δικά σας.

1 σχόλια:

Έχιδνα είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσίευση σχολίου