Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση πρός τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα που είναι υπεύθυνος για την στελέχωση και τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού της Βουλής να σκεφτεί οτι υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση με την δεδομένη οικονομική κρίση και να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο προσλαμβάνοντας όσους & όσες δημοσιογράφους μπορεί χωρίς κομματικά κριτήρια. Θα είναι μια ενέργεια που θα ανακουφίσει πολλούς μακροχρόνια άνεργους δημοσιογράφους.


Έκκληση απευθύνουμε και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να μας αποδείξει οτι αδίκως τον έχουμε κατηγορήσει μέσα απο τούτο εδώ το μικρό ιστολόγιο, προσλαμβάνοντας όσους και όσες δημοσιογράφους μπορεί απο τους άνεργους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και εξαναγκάζονται να χάνουν την αξιοπρέπειά τους ζητιανεύοντας δανεικά απο δω κι απο κεί για να μπορέσουν να αγοράσουν ένα πακέτο τσιγάρα ή μια φρατζόλα ψωμί. Στην καινούργια εφημερίδα του θα χρειαστεί προσωπικό και είναι αμαρτία να μην δώσει την ευκαιρία σε άνεργους συναδέλφους μας να χαρούν και πάλι ζώντας με αξιοπρέπεια και μια σταθερή δουλειά.


Έκκληση τέλος απευθύνουμε και στην Μάρα Ζαχαρέα που αναλαμβάνει τον ηλέκτρονικό τομέα ενημέρωσης του Star να σκεφτεί οτι υπάρχουν άνεργοι συναδελφοί της που δεν έχουν στον ηλιο μοίρα μετά απο 3,4 και 5 χρόνια ανεργίας. Ας μας αποδείξει με την υποστήριξη του Σταμάτη Μαλέλη οτι τίποτα δεν χάθηκε για πάντα για όλους και ολες εμας που ανεβαίνουμε καθημερινά τον Γολγοθά της επιβίωσης με ελάχιστα χρήματα. Υπάρχουν ικανότατοι και άξιοι συνάδελφοι οι οποίοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που αναλαμβάνετε.
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου