Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Πάλι πατέρας ο Σάκης?? Πότε?!

Κυκλοφόρησε τελευταία από στόμα σε στόμα, χωρίς να διαδοθεί, μια φήμη περί εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη ξανά. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση δεν το βρήκα πολύ πιθανό. Συγκεκριμένα σκέφτηκα: "Πότε πρόλαβε; Να ξεπέρασε το ρεκόρ της Μενεγάκη;"
Παρόλα αυτά, η φήμη συνέχιζε να ακούγεται υπογείως....
Λέω μπας και είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης και δεν πολυσυζητιέται;

Τελικά μετά από ψάξιμο του θέματος εγκυμοσύνη της Κάτιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο Σάκης, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας. Αν και το ζευγάρι θέλει κι άλλο παιδί, προς το παρό δεν υφίσταται εγκυμοσύνη.

Όλα αυτά κυκλοφόρησαν μόνο και μόνο γιατί ο Σάκης ΠΟΥΛΑΕΙ. Αφού είναι "hot" όνομα (όχι μόνο το όνομα hot δηλαδή!) αυτή τη στιγμή, ας πούμε και καμιά βλακεία (sic) μπας και πιάσουμε τίποτα...
Δεν είναι όμως έτσι πάντα. Δεν πρέπει να είναι έτσι πάντα. Δεν μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει μόνο και μόνο επειδή ο Σάκης είναι στην επικαιρότητα. Επειδή δηλαδή προφυλάσσει την προσωπική του ζωή και δε μαθαίνεις τα νέα της μικρής Ρουβίτσας να βγάλεις "άκυρες" ειδήσεις;

Αλλά θα μου πείτε πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο ή τελευταία;
Θα ξεχάσω πάλι που πριν λίγους μήνες πήγε η Κάτια μέχρι το φαρμακείο και βρέθηκε εξώφυλλο να πηγαίνει στο φαρμακείο ΜΕ τον Σάκη; Δεν έχει σημασία που πήγε μόνη της. Το περιοδικό πρόσθεσε και ένα Σάκη. Είπαμε ο Σάκης πουλάει.

Αυτή είναι η "κίτρινη" μορφή της "δημοσιογραφίας" που απλά δε σταματάει ποτέ. Όσο υπάρχει star system (εδώ γελάμε), τέτοιοι "δημοσιογράφοι" και τέτοιες "ειδήσεις" πάντα θα υπάρχουν...

Προς ενδιαφερόμενους "δημοσιογράφους": μπορείτε να πάρετε την πρώτη παράγραφο μόνο του κειμένου, γιατί ξέρω ότι διαβάζεται το blog από κόσμο, και να βγάλετε είδηση για φημολογούμενη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κάτιας. Σας έδωσα και τσάμπα θέμα!!
Μεταξύ μας θα μείνει αν ισχύει ή όχι....


(Όχι γιατί κι εμείς αναπαράγουμε ειδήσεις για τον Σάκη, αλλά τουλάχιστον αληθινές. Και αν δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι, μαθαίνουμε. Δεν το αφήνουμε να αιωρείται....)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου