Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Τα νέα των blogs!

Πολλά και διάφορα και σήμερα!!

Ευχαριστούμε όλους για τις αναρτήσεις που μας στέλνουν.



H κάμερα κατεγραψε την γυναίκα στο ελικόπτερο!

H κάμερα κατεγραψε την γυναίκα που βρισκόταν στο ελικόπτερο!Η ευρυγώνεια κάμερα της ταράτσας συμφωνα με την αστυνομία κατέγραψε τμημα της όψης της περίφημης γυναίκας του ελικοπτέρου!



Ο Καραμανλής έπιασε τον Παλαιοκώστα!



























<<Ένας σάκος ΝΕΑ>>

*Προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου με τα χαμηλά νούμερα του Πρωινού καφέ. Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου στο Πρωινό, μιας και προορίζονται για άλλες παραγωγές (εκπομπές, σειρές, κ.α.) για τις ανάγκες του ίδιου καναλιού. Όπως ξαναγράψαμε ο ΑΝΤ1 δε θέλει να τους χάσει ...και καλά κάνει.
*Οι σειρές που θα συνεχιστούν και του χρόνου από το παραπάνο κανάλι είναι οι εξής: Λίτσα(κατά 70%), 40 Κύματα και Εργαζόμενη γυναίκα (100%). Το mega αποφάσισε να συνεχίσει τον Λάκη και την Πολυκατοικία.

*Χαμογελάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όποτε ακούει τη λέξη «οδοιπορικά» και όποτε τον ρωτούν αν θα το ξανάκανε, απαντάει πάντα θετικά! Δεν μπορεί να το ξεχάσει, άλλωστε, καθώς από τέτοιου είδους εκπομπές ξεκίνησε και η άνοδος της καριέρας του. Λέτε από του χρόνου να τον δούμε πάλι στου δρόμους?

*Δεν ξέρω αν εκφράζω και εσάς, αλλά είναι αίσθηση μουοτι η σειρά "Λάκης ο γλυκούλης" αρχίζει και παρουσιάζει "κοιλιά"? Αν και αρχικά δεν έχανα επισόδιο, τον τελευταίο καιρό δεν με πολυενθουσιάζει. Το καστ είναι πολύ καλό, και για την ακρίβεια άψωγο, αλλά μήπως θα έπρεπε να ψιλοκοιτάξουν το σενάριο?



ΑΠΛΑ, ΤΕΛΕΙΟ...
































Δείτε ένα ντοκυμαντέρ για τους κομήτες!

Μιας και ο Κομήτης Lullin (ο κομήτης που φαίνεται και με γυμνό μάτι αυτή την περίοδο από μερικές περιοχές του πλανήτη μας) είναι στην επικαιρότητα, βρήκαμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ με αφηγητή των William Satner (τον captain Kirk του Enterprise από το original Star Trek). Ας μάθουμε λοιπόν τί είναι οι κομήτες και ποια είναι η ιστορία τους.

Το ντοκυμαντέρ περιέχει εντυπωσιακές πραγματικές εικόνες από κομήτες αλλά και καταπληκτικά γραφικά κατασκευασμένα μέσω Η/Υ.

Συνολικά υπάρχουν 5 βιντεάκια 9 λεπτών το καθένα!

Κάντε κλικ για να τα δείτε.....



Η Κίνα ανήκει στους Κινέζους!

































Κράτος ΟΠΕΡΕΤΤΑ !!!

Έγινε χθές βράδυ !!!!!!Συνέλαβε τον πορτοφολά στον Ηλεκτρικό Τράβηξε την χειρολαβή του ΑΛΑΡΜ και βρήκε τον ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ!! Όταν φτάσανε οι υπάλληλοι τα έβαλαν με την γυναίκα και άφησαν τους κλέφτες! Τελικά τους πιάσανε αλλά περιμένανε επί δεκάλεπτο την Αστυνομία !! Ο σεκιουριτάς της λέει τελικά να τους πάει η ίδια στην αστυνομία!!!!! Και μετά από λίγο οι κλέφτες την κοπάνησαν!!!!Κράτος ΟΠΕΡΕΤΑ!!!! Συνέχεια..Καταγγελία στις 08:05 στον ΑΝΤ 1 ... Με όπλα του 1911 και ληγμένες χειρομβομβίδες οι φρουροί στις φυλακές Τρικάλων! Και με συναγερμό απενεργοποιημένoν!! Και άλλο ΟΠΕΡΕΤΑ !!με δύο κομμένα πόδια και με ένα μάτι του κόψανε το επίδομα επειδή χρωστούσε στην εφορία!!!Και βγήκε ο Υφ. Υγείας στο κανάλι ΑΝΤ 1 για να τον σώσει!! ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ !! Ναι ή ΟΧΙ ?? .. diaporon-bl/



Ο ...αποδειξακιας και οι ταλαιπωροι μαντραδες !

Ευτυχως που υπαρχει και Εισαγγελατος και τονιζει τα σοβαρα προβληματα της οικονομιας.

Ο αποδειξακιας εχει μαζεψει ολους τους φτωχους και ταλαιπωρους... μαντραδες αυτοκινητων εξω απο το στουντιο και εχουν φτιαξει ενα υπαιθριο παζαρι αυτοκινητων προσπαθοντας να μας πεισουν οτι ολα ειναι τσαμπα.Εκει λοιπον εχουν στησει ενα θεατρο με πολυ φτηνα αυτοκινητα πραγματικα κελεπουρια και μας κανουν πλυση εγκεφαλου οτι ειναι μοναδικες ευκαιριες!Απορια: Αφου ειναι τετοιες μοναδικες ευκαιριες γιατι δεν εχουν πουληθει τοσο καιρο;

Αν θελουμε αγαπητοι κυριοι να βρουμε αυτοκινητο παιρνουμε μια χρυση ευκαιρια και κοιταζουμε να βρουμε στα στανταρ που εχουμε βαλει τι υπαρχει να αγορασουμε.

Τοσα χρονια που σε καθε αγοραπωλησια-ανταλαγη ο μαντρας εβγαζε 20-30% κερδος, τσιμουδια απο τα καναλια και τους "ευαισθητους" της τηλεορασης.Αφηστε λοιπον την εκδουλευση στους "κολλητους σας" και βγαλτε στην επιφανεια προβληματα της καθημερινοτητας που αντιμετωπιζουμε, εντολογραφοι !



Να με τι θα αποδράσει την επόμενη φορά ο Παλαιοκώστας


























Ενισχύεται η δημοκρατία

Αν η δημοκρατία εξαρτάται από την πολυφωνία, τότε ενισχύεται με την ίδρυση ενός νεόυ κόμματος. Το νέο κόμμα με το όνομα "Δράση" προχωρούν οι πολιτικοί Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και άλλοι. Το νέο κόμμα, η ίδρυση του οποίου θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο, θα κινείται πολιτικά στον κεντρώο χώρο και θα δίνει έμφαση στην προώθηση συγκεκριμένων μέτρων και μεταρρυθμίσεων. Το νέο πολικό κόμμα, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν γνωστές προσωπικότητες του πνευματικού και επιχειρηματικού κόσμου, θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, που σύμφωνα με τους εμπνευστές του εγχειρήματος παρέχουν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» για τη νέα πολιτική κίνηση. Ορισμένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν είναι από τον πανεπιστημιακό χώρο είναι μεταξύ άλλων των Κ. Στεφάνου, Κ. Ζώρα, Δ. Δημητράκου, Α. Διαμαντόπουλου, Γ. Μπήτρου, Π. Καζάκου και από τον επιχειρηματικό χώρο οι Κ. Πετρόπουλος, Α. Αϊβαλιώτης και ο συγγραφέας Ν. Δήμου.
καλά νέα..υπάρχουν και αυτά


Ο Τουρισμός στην Τουρκία: "FEEL LIKE A STAR"! Ο Ελληνικός Τουρισμός???

Ραγδαία ανάπτυξη γνωρίζουν οι εναέριες μεταφορές στη γειτονική Τουρκία, η οποία –αντίθετα με την Ελλάδα– διεξάγει συντονισμένες ενέργειες ενδυνάμωσης του τουριστικού της προϊόντος!!

Τα μεγέθη είναι ενδεικτικά: Οι Τουρκικές Αερογραμμές διαθέτουν ένα σύγχρονο στόλο 117 αεροσκαφών, την ίδια ώρα που ο αντίστοιχος των Ο.Α. δεν ξεπερνά τα 40.

«Feel Like a Star». Με αυτό το λογότυπο καλωσορίζει τους επισκέπτες της, η εταιρεία TURK HAVA ή αλλιώς, οι Τουρκικές Αερογραμμές. Με κεντρικό πρόσωπο, τον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Κόνστερ, οι Τουρκικές Αερογραμμές προχώρησαν πρόσφατα σε μια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια, λανσάροντας τα νέα αεροσκάφη και προορισμούς της εταιρείας.

Αντίστοιχα, την ίδια περίοδο στην Ελλάδα, το υπουργείο Μεταφορών προανήγγειλε ακόμα έναν άγονο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της Ο.Α. Αν και οι Τουρκικές Αερογραμμές πέρασαν εξίσου δύσκολες περιόδους με την Ολυμπιακή Αεροπορία, ωστόσο η σημερινή κατάσταση της εταιρείας καταμαρτυρεί ότι το τουρκικό κράτος την χρησιμοποιεί ως ένα οργανωμένο εργαλείο προώθησης του τουρισμού της χώρας.

Ενδεικτικό είναι ότι στο περσινό εννεάμηνο, η συνολική επιβατική κίνηση των Τουρκικών Αερογραμμών γνώρισε αύξηση 14,3% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2007, την ίδια ώρα που οι Ο.Α. γνώρισαν μείωση συνολικής επιβατικής κίνησης κοντά στο 12%. Μονάχα στο περσινό 9μηνο, τα έσοδα των Τουρκικών Αερογραμμών ανέρχονταν στα 2,3 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 1,3 δισ. ευρώ από το διεθνές δίκτυο, σημειώνοντας άνοδο 20%.



Και αναρωτιέται κανένας, που είναι όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι ¨κόπτονται¨ για τον Ελληνικό Τουρισμό??

Που είναι οι Ελληνες μεγαλοξενοδόχοι, που ζητάνε την κατάργηση του Τέλους Παρεπιδημούντων γιατί έτσι, υποτίθεται ότι θα μπορέσουν να πουλήσουν φθηνότερα, για να έρθει κόσμος???

Με αυτόν το τρόπο θα φέρεται "κόσμο"????

Γελιέστε κύριοι!!!!

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά ΚΑΙ αυτοί, είναι μετά από τις ¨επενδύσεις¨ από κοινοτικά και κρατικά κονδύλια, που έκαναν στον χώρο τους είναι να αρχίσουν να ξεπουλάνε, μόλις είδαν τα ζόρικα, σε ξένους ¨επενδυτές¨ και απού φύγει – φύγει!!!!

Διαβάστε σχετικά εδώ: Σε Τούρκους ξενοδοχεία της Κρήτης μέσω... Γάλλων και Γερμανών!!



Απλές σκέψεις κάνω και τις καταθέτω:

Μία εταιρία με την συμμετοχή Ελλήνων Τουριστικών Επιχειρηματιών, με την συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού και ίσως και κάποιων ιδιωτών, να ξεκινήσουν την Ολυμπιακή και να τις ¨ανοίξουν¨ τα φτερά και τα πετάξει εκεί που δικαιωματικά της ανήκει, μαζί με τον Ελληνικό Τουρισμό, χέρι – χέρι!!!!

Τα μεγάλα καρτέλ που ελέγχουν τον χώρο του Τουρισμού και στην Ελλάδα, δεν θα ¨πετάξουν¨ με τσάρτερς φέτος, με προορισμό την χώρα μας για να μας φέρουν τουρίστες!

Δεν μπορούμε λοιπόν, αφού έχουμε την Ολυμπιακή να το εκμεταλλευτούμε????

Τον έχουμε τον "μπούσουλα" μέσα στα χέρια μας και απλά θέλουμε να τον ξεφορτωθούμε, για ένα κομμάτι ψωμί!!!

Τόσο δύσκολο είναι???

Τόσο ανίκανοι είμαστε πια???

Γιατί όλα σε αυτή την χώρα, πρέπει να είναι άσπρο – μαύρο????

Γιατί όλα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο από την ιδιωτική πρωτοβουλία???

Πότε θα μάθουμε, ότι μόνο λειτουργώντας συλλογικά για το κοινό όφελος θα προχωρήσουμε??





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου