Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Τι θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Το Είσαι πιο έξυπνος από έναν 10χρονο; Εκτός από την Δευτέρα στις 21:00 θα το βλέπουμε και την Παρασκευή στις 21:00



Η Στιγμή τις Αλήθειας αλλάζει μέρα και πάει Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1

*Ο Κώστας Βαζάκας όπως δήλωσε στο ΤV NEA έχει στα χεριά του μια ΝΕΑ ΝΕΑΝΙΚΗ Κωμωδία, όσο αφορά το κανάλι που θα το έχει ΑΝΤ1-ΜΕGA.

*Από Τέταρτη 28-2-2009 στην θέση του EIΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ θα βλέπουμε το ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ

*Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΙΑΤΣΑΣ ο τραγουδιστής του X FACTOR θα κάνει guest στο σίριαλ του ΑΝΤ1 ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ σε μια εβδομάδα από τώρα.

Επομένη Τηλεοπτική Σεζόν

Και ξεκινώ το MEGA και τα σίριαλ που θα δούμε και την επόμενη σεζόν, Τα Μυστικά τις Εδέμ που έκαναν πρεμιέρα στο τέλος Νοέμβριου και είναι ένα από τα σίριαλ (καθημερινά) που θα ξανακάνει πρεμιέρα για δεύτερη χρόνια στα τέλη Νοέμβριου .

Ένα σίριαλ που αγαπήσαμε πολύ είναι και ο Λάκης ο γλυκούλης που κατάφερε να κάνει πολύ μεγάλα νούμερα και να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν,

η Πολυκατοικία είναι η άλλη σειρά που θα δούμε και την επομένη τηλεοπτική χρόνια σύμφωνα με το MEGA,

ένα σίριαλ που δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά μάλλον θα το δούμε και του χρόνου είναι το L.A.P.D .

Το πρωινό του MEGA Καμπουρακης Οικονομεας είναι τελικά αυτό που έψαχνε το mega και έτσι θα τους δούμε και την επόμενη σεζόν, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα βλέπουμε το Χασαπόπουλος,Αναγνωστάκης.

Γρήγορης Αρναουτογλου έχει ακουστεί ότι δεν θα είναι στο mega και στελέχη του ΜΕGA Δήλωσαν σε συνεντεύξεις ότι είναι δυσαρεστημένοι με αυτόν και δεν ξέρουν τι θα γίνει.. Εμείς παντός να σας ενημερώνουμε πως τον Γρήγορη θα το δούμε και του Χρόνου στο πρωινό κατά 80% .

Τώρα στον ΑΝΤ1 από σίριαλ (τηλεπαιχνίδια) που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική χρόνια, και ξεκινώ με την Στιγμή της Αληθείας που ήρθε στην Ελλάδα και την έκανε να μιλεί για αυτό το παιχνίδι θα το δούμε και την επόμενη σεζόν από την συχνότητα του ΑΝΤ1,

Το Χ FACTOR 2 είναι ένα από τα talent show που θα δούμε σίγουρα τον επόμενο Σεπτέμβριο ,
Από σίριαλ μάλλον θα δούμε το 40 Κυμματα χωρίς να είναι σίγουρο αυτό,

έχουμε και δυο νέα σίριαλ που ο ΑΝΤ1 πιστεύει και θέλει να τα πάει και την επόμενη σεζόν , δεν είναι αλλά από την Εργαζομένη Γυναίκα και Το Σοι Μου Μέσα δυο σίριαλ που από τα τρέιλερ έκαναν εντύπωση.

Στον ΑΝΤ1 τώρα σίγουρα θα δούμε το Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα την Τατιάνα Στεφανίου στο Αξίζει να το δεις

ο Νίκος Ευαγγελικός θα είναι τελικά στον ΑΝΤ1 όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και για μιας εκπομπής,
Χαριτάτος-Καραμέρος θα είναι μάλλον και την επόμενη σεζόν καθώς τα νούμερα που κάνουν ειδικά στα νεανικά κοινά είναι μεγάλα και σχεδόν πάντα πρώτοι δεν είναι τυχαίο που στις μειώσεις μισθών που έγιναν στον ΑΝΤ1 δεν είναι μέσα.

Τώρα για τον ΑLPHA. σειρές και τηλεπαιχνίδια δεν μπορώ σας πω γιατί ο ALPHA θα τα αλλάξει όλα.δεν θα μαντέψουμε ,εμείς θα πούμε τι ακούσαμε και ο θεός βοηθός να μην βγουν λάθος..
Και πάμε στο πρωινό καθημερινό που μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το Γιώργο Αυτιά.
Και η Ελένη Μενεγακη θα είναι και θα μας λέει καλημέρα από την συχνότητα του ALPHA
Σίγουρα θα δούμε τον Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου όπως είπαμε και σε ανάρτηση μας όπως και την Ναταλία Γερμανού στο πρωινό του σαββατοκύριακου
Τώρα για Κους Κους χωρις να είναι 100% σίγουρο θα πούμε ότι μάλλον θα είναι και αυτό στο πρόγραμμα του ALPHA .

BLOG TV NEA
http://tvnea.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου