Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Αθλητικά νέα (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ)


Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πέρα από τα play off δικαιούται να πάρει μια θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ. Ξηγημένα πράγματα.

Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Αργεντινή έλαβε τέλος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιστρέφει από τη Λατινική Αμερική με πλήρη φάκελο για τα μεταγραφικά ζητήματα των πρασίνων. Στο τριφύλλι στρέφονται για δύο επιθετικούς – κανόνια ενώ κοιτούν και την ελληνική αγορά με τους Εστογιανόφ, Κουτσιανικούλη και Μάκο να είναι στο προσκήνιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΑΡΘΡΩΝ......

Ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει πλέον πόσο κοστίζει κάθε παίκτης που ενδιαφέρει το τριφύλλι από την Λατινική Αμερική ενώ έχει ξεδιαλύνει ποιες είναι οι εφικτές και ποιες οι δύσκολες περιπτώσεις. Τελευταία του επαφή πριν πάει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα ήταν για την υπόθεση του Μάρκος Ανχελέρι, όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αργεντινού δεξιού μπακ. Από το τριφύλλι δεν αποκλείουν ο football manager να επιστρέψει με «κλεισμένη» μεταγραφή.
Πολύ καλή περίπτωση είναι του Πάμπλο Μόουτσε της Μπόκα αλλά υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Νιλμάρ.
http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_5241.html
-----------------
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πέρα από τα play off δικαιούται να πάρει μια θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ. Ξηγημένα πράγματα.
Ούτε πολυμετοχικότητα είχε, ούτε ακριβούς παίχτες είχε, ούτε προπονητή που ήρθε λες και ήταν ο Μουρίνιο. Ήταν ο Ζαγοράκης, ο Σάντος και οι παίχτες. Με πολύ φθηνό μπάτζετ ο ΠΑΟΚ έκανε πανάκριβη ομάδα.
Και είναι άδικο το σύστημα όταν έχει φύγει πάνω από 5 βαθμούς από την ΑΕΚ να έχει μια μικρή διαφορά δύο βαθμών.
Ο ΠΑΟΚ είτε μας...


αρέσει είτε όχι( δεν λέμε σε εμάς) πρέπει να πάρει την θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Αν θεωρητικά ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα τότε ο ΠΑΟΚ ήταν η δεύτερη και με διαφορά από τον Παναθηναικό.
http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_6235.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου