Τρίτη 28 Απριλίου 2009

H μάχη των 8 στην τηλεθέαση (και άλλες τηλεθεάσεις που σας ενδιαφέρουν)

Στις 20.00 κάθε μέρα όλα τα κανάλια δίνουν μάχη, το καθένα με τα δικά του όπλα.
Το κοινό φαίνεται πως πλέον προτιμάει το Mega για ενημέρωση, τον Alpha για κάτι διαφορετικό και πιο πίσω το Star για τις...ψυχαγωγικές ειδήσεις.
Το Μega το δείχνει πως συνεχίζει να στηρίζεται στην ενημέρωση, την ώρα που άλλα κανάλια την εγκαταλείπουν σιγά σιγά, και φαίνεται να επιβραβεύεται. Πρώτο καθημερινά την ώρα εκείνη και πλέον δεύτερος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τρίτο σε τηλεθέαση εκείνη την ώρα σκαρφαλώνει τις τελευταίες μέρες το Κάτι Ψήνεται.
Έχω να πω πως το παρακολούθησα αν και καθυστηρεμήνα, και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.
Πρωτότυπο, με μικρό κόστος, με δείγματα reality αλλά χωρίς υπερβολή, με φαγητό που πάντα άρεσε στους Έλληνες και εναλλαγή προσώπων κάθε βδομάδα για να μη βαριέσαι.
Καλή επιλογή τελικά, να το πούμε.

Με την ευκαιρία της αναφοράς σε τηλεθεάσεις, να πούμε πως τελικά η Βίκυ Καγιά δεν πάει, τουλάχιστον φέτος, για πρωτιά και ανταγωνίζεται καθημερινά τον Γρηγόρη.
Πρώτη η Μενεγάκη και κονταροχτυπιούνται οι δυο τους. Χτες η Μενεγάκη είχε 23,5%, ο Αρναούτογλου 15%, η Καγιά 14,7% και ο Μικρούτσικος το πολύ μικρούτσικο 4,3%.
Αλήθεια τι θα γίνει με το πρωινό του;


Τέλος, διάβασα στο troktiko πως η Πολυκατοικία έσκισε για άλλη μια φορά με μέσο όρο 41,5% παρακαλώ!!! Είχε και γκεστ εμφάνιση του Φιλιππίδη, οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε...

(Σήμερα έχει τη μάχη των Λάκηδων πάλι...)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου