Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πάντα στο απυρόβλητο η Μενεγάκη

Το τι θάψιμο έχει φάει η Καγιά δεν λέγεται. Καλά εντάξει να ασκήσουν κριτική αλλά δεν γίνεται κάτι ανάλογο με την Μενεγάκη. Όλα τα μεσημεριανά έχουν μπει στην μέση για να διαλύσουν την Καγιά. Καλά ο ALPHA λογικό γιατί είναι η Μενεγάκη στο κανάλι αλλά ακολουθεί και το ALTER που έχει την Ζίνα Κουτσελίνη να είναι υπεύθυνη ψυχαγωγικού του σταθμού και να στηρίζει την Μενεγάκη αφού λειτουργεί σαν να είαι γραφείο τύπου. Μέχρι που συνέκρινε και την Χρουσαλά με την Καγιά.

Ή βαράτε όλους με την ίδια κριτική ή μην το κάνετε μόνο σε μια ή δύο. Δεν είναι δίκαιο. Την μια δεν την ακουμπάνε και την άλλη την έχουν τσακίσει στην πρώτη εβδομάδα.

Έλεος δηλαδή.

http://troktiko.blogspot.com/
http://trelokouneli.blogspot.com

Σχόλιο: Τα έχω πει εδώ από την πρώτη μέρα, αλλά επιτέλους τα βλέπουν κι άλλοι. Μεγάλη προστασία πέφτει στη Μενεγάκη και περιέργως όχι μόνο από τον Alpha......
Και μετά μιλάνε για ανάγκη νέων προσώπων...

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΤΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Our Greek tv είπε...

Πώς το κατάλαβε;
Που όταν της είπαν για περικοπή αρνήθηκε;
Που όπως είπες πήγε εδώ κοντά για διακοπές;
Ειλικρινα αναρωτιεμαι πώς ταυτίζεται η νοικοκυρά...

Anonymous είπε...

Φυσικα και καταλαβε οτι δεν θα κανει τετοιο συμβολαιο.φυσικα ζοριστηκε που καποιοι πια την κραζουν ειχε μαθει να την γλυφουν.επισης εινα γλυκα τα λεφτα για να δεχτει μειωση.επισης οταν λεω για τις διακοπες της λεω οτι ειναι πολυ προκλητικο οπως και η λαικη με σωματοφυλακα.επισης η κακια φανηκε την ημερα που εμαθε για την καγια ειπε στους αλλους ποσο αποτυχημενοι ειναι και τους διωχνουν.η νοικοκυρα σιγουρα δεν ταυτιζεται

Our Greek tv είπε...

Για ποιό λόγο όμως την βλέπουν πολλοί σταθερά βρέξει χιονίσει;
Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Δεν παίζει ρόλο το πάνελ, η θεματολογία.
Τόσα χρόνια απλά βλέπουν Μενεγάκη...

Δημοσίευση σχολίου