Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ρωτήστε τη Ντόρα!!!

H Ντόρα Μπακογιάννη θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών στην πρώτη πολιτική twitteroσυνέντευξη την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 11.30. Οι φίλοι του twitter μπορούν για τις επόμενες 30 ώρες (μέχρι την Τετάρτη 29/04, 18:00) να υποβάλουν την ερώτησή τους μέσω twitter με το hashtag #askDora.

Οι ερωτήσεις που θα αναρτηθούν (μη επικαλυπτόμενες, και ευρύτερου ενδιαφέροντος) θα μπαίνουν σε ψηφοφορία στο greekvote.gr ώστε ανάλογα τη δημοφιλία τους να δοθεί προτεραιότητα στις απαντήσεις που θα δώσει η Ντόρα Μπακογιάννη. Οι απαντήσεις της υπουργού Εξωτερικών θα μεταδοθούν live με εικόνα-ήχο, μέσω του blogchannel.gr και της ιστοσελίδας greekvote.gr ενώ θα ακολουθήσει και backstage βιντεάκι ‘Με Άλλη Ματιά’ από το DorawebTeam.
dorabak.gr

Our Greek TV: Δεν το δημοσίευσα για την πολιτική πλευρά της είδησης, αλλά την τεχνολογική. Πρώτη φορά στην Ελλάδα πολιτικός θα δώσει online συνέντευξη μέσω twitter. Αν και δεν διαχειρίζεται η ίδια τον λογαριασμό της στο twitter, είναι αρκετά ενημερωμένος και δείχνουν να ξέρουν οι σύμβουλοί της τη νέα δύναμη που έρχεται και στην Ελλάδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου