Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Η Αλιμπέρτη ξανά σε σειρα;..Αρχίζει ο Βουρλιώτης...Που πάνε τα τηλεοπτικά βραβεία..Και δεύτερη εκπομπή στον Αnt1 o Kανάκης;..Νεο ριάλιτυ στον Alpha ..

@Σε συζητήσεις βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σοφία Αλιμπέρτη με στελέχη του Ant1 για να βρουν κοινή φόρμουλα για τη συνέχεια της συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο ότι το Καλομελέτα και έρχεται ολοκληρώνει φέτος τη πορεία του (Τη Κυριακή έκανε αρνητικό ρεκόρ στα νεανικά κοινά με ποσοστό 8,7%) οι σκέψεις αφορούν για μια εβδομαδιαία εκπομπή με καλεσμένους από το καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο στα πρότυπα του Κοίτα τι Εκανες που παρουσίαζε η Σεμίνα Διγενή αλλά και η συμμετοχή της σε μια νέα κωμική σειρά του καναλιού.Οι υπεύθυνοι πιστεύουν πως η Σοφία είναι γερό χαρτί στις κωμικές-ρομαντικές σειρές και όσες φορές έχει κλιθεί να υπηρετήσει το είδος είχαν υψηλές τηλεθεάσεις. H 44χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια επίσης μελετάει και τη πρόταση της ΕΡΤ όπως έχουμε ξαναπεί.

@ Σε πιο κανάλι θα πάνε τελικά τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία του Εθνους; Μετά την άρνηση του Alter να μεταδώσει τα βραβεία λόγω υψηλού κόστους o Αlpha διεκδικεί το event που θα συμπέσει χρονικά με τα καλλιστεία του Αnt1. Όσο για τη παρουσιάστρια τους αν μεταδωθούν στη Καντζα, ο Αντώνης Πρέκας ψηφίζει δαγκωτό Μενεγάκη.
ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!

@ Αρχίζει την επόμενη Παρασκευή στον Ant1 το ανατρεπτικό show του Νίκου Βουρλιώτη και της ομάδας του ''Καληνύχτα Ελλάδα''. Ύστερα από πολλά δοκιμαστικά και αρκετές εντάσεις η εκπομπή βγαίνει στον αέρα που στόχο έχει να προσελκύσει τα νεανικά κοινά.. Στην εκπομπή θα δούμε διάσημους καλεσμένους που ποτέ δε θα φανταζόμασταν ότι θα έδιναν συνέντευξη στους Goin' Through. Περιμένουμε λοιπόν....

@ Ένα ακόμα ριάλιτυ ετοιμάζει ο Αlpha για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πρωταγωνιστή έναν διαχειριστή οικονομικών που θα μπαίνει στα χρεωμένα νοικοκυριά για να βάλει τάξη. Το ριάλιτυ με τους αγρότες θα αρχίσει και αυτό από Οκτώβρη ενώ το 10 της Έμυς Λιβανίου σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. To δεύτερο ριάλιτυ μαγειρικής, Εφιάλτης στη Κουζίνα που άρχισε τη περασμένη Πέμπτη έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα με μέσο όρο 24.9 και στα νεανκά κοινά 25,1. Αρχισαν να αποδίδουν τελικά οι κινήσεις των Γερμανών.

@ Συνεχίζει να πετάει τις σπόντες της η Σίσσυ Χρηστίδου στις συνεντεύξεις της για τη Ναταλία Γερμανού. Στη τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στο Πολύ Μπλα Μπλα η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν είναι φίλες με τη Ναταλία, ενώ στο ΟΝ-ΟFF της Ελευθεροτυπίας είπε πως αν της γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με τη Ράνια Θρασκιά θα αποχωρήσει από το πρωινό του Αlpha. Aπό την πλευρά της η Ράνια σε ερώτηση που της έγινε στο περιοδικό Downtown αν θα αναλάβει με τη φίλη της Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό του Μega(τα σενάρια για αντικατάσταση του Αρναούτογλου ήρθαν ξανά στο φως, ύστερα από τα απογοητευτικά νούμερα της περασμένης εβδομάδας) απάντησε πως όντως της έγινε πρόταση για το πρωινό αλλά η κουβέντα ήταν σε διερευνητικό επίπεδο και πως προτεραιότητα της είναι το Alter. O Alpha πάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τη Χρηστίδου και επιθυμεί τη συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

@ Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κλείσει ακόμα με το Star για την επόμενη χρονιά. Συζητάει για πολλά και διάφορα concept με το κανάλι της Κηφισιάς, από το πρωινό πρόγραμμα μέχρι τηλεπαιχνίδια. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πάντως πως θα κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα στο Σεσουάρ για δολοφόνους στο θρυλικό ρόλο του κομμωτή που φέτος έπαιζε ο Τάκης Ζαχαράτος. Όσο για τον Αντρέα Μικρούτσικο επιστρέφει με σκληρό ριάλιτυ μπας και δει κανένα νουμεράκι μετά την απογοητευτική πορεία του πιο trash πρωινάδικου ever.

@ Ο Αnt1 δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να διακόψει τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του. Έτσι το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν ενώ όλο το παρεάκι θα μπει σύντομα στο στούντιο για δοκιμαστικό πάνω σε ένα νέο talk show που προορίζεται για τη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
http://mediakanea.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου