Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Τα κανάλια για το AIDS

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS η ερχόμενη Δευτέρα και τα κανάλια συνεισφέρουν στο έργο της ενημέρωσης για την καταπολέμηση της επιδημίας με ντοκιμαντέρ, ειδικές εκπομπές και δράσεις εκτός τηλεοπτικού «αέρα». Το Mega συνεργάζεται και φέτος με τη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS και επικοινωνεί το μήνυμα της εκστρατείας «Πάρε-Φόρα-Εξετάσου» με τους ηθοποιούς των δημοφιλών σειρών του. Σήμερα το μεσημέρι, η Ιωάννα Πηλιχού και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος από τους «Ευτυχισμένους μαζί» και οι… ένοικοι της «Πολυκατοικίας» Χάρης Ασημακόπουλος και Νίκος Πουρσανίδης θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, για να μοιράσουν συμβολικά «ελεύθερες αγκαλιές» στους περαστικούς. Τη Δευτέρα στις 12 μ, τα «Αγρια παιδιά», Αντίνοος Αλμπάνης, Νικόλας Αγγελής, Μιχάλης Οικονόμου και Σταύρος Σβήγκος, θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά, ακολουθώντας την πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος.

- Δέκα χρόνια στη μάχη της ενημέρωσης κατά του AIDS κλείνει φέτος η καμπάνια «Staying alive» του MTV. Τη Δευτέρα, το μουσικό κανάλι θα προβάλει στις 160 χώρες που εκπέμπει (στην Ελλάδα στις 15.00 και στις 22.00), το ντοκιμαντέρ «Diary of Kelly Rowland». Η ταινία αποτυπώνει την προσωπική εμπειρία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Kelly Rowland στα ταξίδια της στη Νότιο Αφρική, την Κένυα, την Τανζανία και τις ΗΠΑ, όπου συνάντησε ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσβληθεί από το θανατηφόρο ιό.

- Η ΕΤ1 θα προβάλει στη μεταμεσονύχτια -δυστυχώς- ζώνη (Δευτέρα, 01.30) το ντοκιμαντέρ «Το τέλος του AIDS: Ψάχνοντας για το εμβόλιο», που παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στις έρευνες των επιστημόνων για την ανακάλυψη του εμβολίου, που θα ανακόψει την πορεία της θανατηφόρας επιδημίας.
e-tipos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου