Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Πρόστιμο στη Στιγμή της Αλήθειας

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε το απόγευμα το Ε.Σ.Ρ στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 "Η στιγμή της αλήθειας" που παρουσιάζει η κ.Ευγενία Μανωλίδου, σύντροφος Άδωνη Γεωργιάδη. Το πρόστιμο είναι σιγουρα εξοντωτικό και είναι η πρώτη φορά που υποτίθεται σε προηγμένο ευρωπαικά κράτος ανεξάρτητη αρχή επιβάλει ποινή στο παιχνίδι που προβάλλεται σε 30 κράτη του κόσμου. Ανεξαρτήτως εαν συμφωνεί ή εαν διαφωνεί κάποιος με την εκπομπή δεν είναι δυνατόν "μουσεία" της τηλεόρασης, όπ! ως Ίρις Αυδή, Εύη Δεμίρη και κάποιος πρώην δικαστής Λασκαρίδης να δικάζουν την τηλεόραση στην πιο στυγνή μορφή λογοκριτικής έκφρασης.Είναι σίγουρο ότι τα... "απολιθώματα" του ΕΣΡ θέλουν οπωσδήποτε έλεγχο γιατί έχουν ξεφύγει. Μην ξεχνάτε ότι η απόφαση επεβλήθη για "προσβολή προσωπικότητας" για παίκτες που οι ίδιοι παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι που γνωρίζουν εκ των προτέρων τους όρους. "Προσβολή προσωπικότητας" νοείται όταν ο προσφεύγων πλήττεται. Εδώ δεν υπάρχει ούτε προσφεύγων ούτε παραπονούμενος. Νταβατζιλίκια της τηλόρασης και αυτό σε μια εποχή που τα πράγματα στα κανάλια δεν πάνε καλά και απολύονται εργαζόμενοι.Το ΕΣΡ, ένα αξιολύπητο και παρωχημένο όργανο ήρθε η ώρα να αυτοκαταργηθεί.
INSIDER

1 σχόλια:

Anonymous είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν στέκει
η κατηγορία για προσβολή προσωπικότητας, μιας και οι συμμετέχοντες είναι ενίληκες άνθρωποι που πηγαίνουν με την δική τους θέληση.

Αλλά διαφωνώ κάθετα με την λογική
του να εκμεταλλεύομαι την ανάγκη κάποιου να κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό, εξευτελίζοντάς τον με τις απαράδεκτες προσωπικές ερωτήσεις που του υποβάλλω.

Άντε, ας το παρακάμψουμε και αυτό.
Τα παιδιά ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να παρακολουθούν αυτό το ξεγύμνωμα "αφελών" ανθρώπων και την διαπόμπευσή τους; Γιατί θα πρέπει να ακούν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή; Δέχομαι ότι είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει αλλά είναι και εμένα δικαίωμά μου να διαμαρτυρηθώ αντικρύζοντας αυτά τα αίσχη.

Δεν πρόκειται για προσβολή της προσωπικότητας των συμμετεχόντων.
Πρόκειται για προκλητική προσβολή της δημοσίας αιδούς !!!

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν πρόβλημα να συμμετάσχουν σε πορνοταινία (δεν ξέρω ... ίσως στο μέλλον να έχουμε "απελευθερωθεί" τόσο πολύ όπου κάποια κανάλια να προβάΛλουν και τέτοια "show"). θα πρέπει εμένα να μου το δείξουν και μάλιστα ώρα με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης;

Δημοσίευση σχολίου