Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Απάντησε με καθυστέρηση η Ντενίση στο Λαζόπουλο


Η Μιμή Ντενίση με στυλ "όχι δε θα πω τίποτα" απάντησε στο Λάκη Λαζόπουλο τελικά για την περιβόητη κριτική που της έκανε πάλι για το γάμο της.
"Ναι, γιατί ο κόσμος δεν τη δέχεται την αδικία την κατάφωρη.Ποτέ δεν βγήκα να ασχοληθώ με τον Λάκη και την προσωπική του ζωή. Δεν θα μπορούσα να το κάνω; Δεν θα μπορούσα να... χτυπήσω κι εγώ κάτω από τη μέση όπως έκανε αυτή τη φορά εκείνος; Είχα ευκαιρίες πολλές. Τότε με το περίφημο «Θέραπιν», με πολιορκούσαν να σχολιάσω τα του... κότερου! Δεν το έκανα! Ηταν...μια δύσκολη στιγμή του και τον σεβάστηκα. Σεβάστηκα τα πάντα. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις όποιες... προτιμήσεις του, στις επιλογές του, στις παρέες του, στην οικογένειά του - που θεωρώ ό,τι ιερότερο για έναν άνθρωπο. Γιατί λοιπόν έδειξε τόσο μένος για τον γάμο μου;"Aμαν δεν είπε τίποτα η Μιμή Ντενίση αλλά με δύο κουβέντες τον έσφαξε με το μπαμπάκι. Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Μα δεν υπάρχει κάτι άλλο να πει.
troktiko
Σχόλιο: Αν και δεν επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε την κ.Ντενίση θα συμφωνήσουμε μαζί της εδώ. Δε συμφωνούμε στο να θυμίζεις στους άλλους τα προσωπικά του άλλου βέβαια, αλλά και ο κ.Λαζόπουλος το παράκανε με την εμμονή του με κείνη. Δε χρειάζεται να σχολιάσεις το γάμο της. Την έχεις σχολιάσεις παλιότερα αρκετές φορές για τα επαγγελματικά της, για δηλώσεις της,για επιλογές της. Μέχρι εκεί όμως. Υπάρχει ένα όριο. Και πρέπει να μην το περνάμε για χάρην της τηλεθέασης και της αναπαραγωγής του θέματος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου