Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ό,τι είδαμε χτες στο X-Factor

Χτες ήταν μια σχετικά ήρεμη βραδιά σε σχέση με την προηγούμενη. Πολύ μέτριες εμφανίσεις από σχεδόν όλους και λίγο από κόντρα. Α! και Σάκης σε ρόλο τραγουδιστή για 3 λεπτά. Αρχικά ήταν η πρώτη φορά που έκραξαν τα Κόκκινα Χαλιά που τραγούδησαν το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα". Κι εγώ έχω δηλώσει την προτίμησή μου προς τα παιδιά αλλά χτες ήταν λίγο μέτριοι, δεν το γούσταραν απλά. Φάνηκε όμως η κριτική επιτροπή να τους την έχει στημένη και βρήκαν ώρα να τους τα "χώσουν" όλοι μαζί. Ελπίζουμε να ήταν μόνο μια κακή παρένθεση. Τα παιδιά αφήστε τα να τραγουδήσουν το είδος τους και όχι ποπ-ροκ που ήδη έχουμε αρκετό προσφάτως. Επίσης καλά είναι με την ομοιομορφία με τα σακάκια!
Ο Νίκος Μουρατίδης χτες ήταν πιο "κεφάτος" και είπε ότι τα Κόκκινα Χαλιά έχουν γίνει Κόκκινα Χάλια και γενικά φάνηκε ότι τα φυλούσε στον Θεοφάνους.
Να πούμε επίσης ότι μετά από πολύ συζήτηση αποχώρησε τελικά η Ειρήνη (επιτέλους!), μιας και οι κριτές διχάστηκαν, έφθασαν 2-2 και τελικά αποφάσισε το κοινό.
Η καλύτερη εμφάνιση ήταν του Νικόλα Μεταξά (πάντα ο καλύτερος ό,τι και να κάνει) και της Κέλυς, η οποία ήταν έκπληξη τραγουδώντας Χαρούλα Αλεξίου. Σε καλά επίπεδα και οι Τριημιτόνιο αλλά και ο Λούκας.
Παρατήρηση: Το παντελόνι του Ρουβά επιεικώς χάλια. Ποιός τον έντησε έτσι τον άνθρωπο; Λες και έχει χάσει 50 κιλά ήταν. Χάλια!! Μετά όταν βγήκε να τραγουδήσει ευτυχώς το άλλαξε! (Δείτε τη φώτο)
*Πολύ άγχος το παλικάρι και θα πάθει τίποτα. Φανερά τρακαρισμένος ο Σάκης έκανε πολλά λάθη στη βιασύνη του και φάνηκε να ζει τη διαδικασία της αποχώρησης πολύ περισσότερο από άλλους...
*Θα δούμε για αρχή την εμφάνιση του Σάκη και του Νικόλα και έρχονται τις επόμενες μέρες και άλλες...





4 σχόλια:

frou-frou είπε...

htan ena apo ta agapimena mou live pantos afto

Our Greek tv είπε...

Egw varethika polu....

Anonymous είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ X FACTOR HTAN ΤΕΛΕΙΟ!!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!!ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ(ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ) ΓΙΑ ΤΝ ΣΑΚΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!!ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ Τ ΣΤΟ 'ΗΡΘΕΣ'...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΤΠΤ ΚΑΛΟ!!d

Our Greek tv είπε...

Λέω αρκετά καλά για τον Σάκη. Και όλη τη χρονιά για το Σάκη θα λέμε. Εκεί στη Γιουροβίζιον ειδικά. Εννοείται ότι πάρα πολλές βλέπουν για το Σάκη και φαίνεται και στο κοινό αλλά ας ασχοληθούμε και με τους άλλους λίγο. Και δεν εννοώ φυσικά τους κριτές αλλά τους διαγωνιζόμενους. Αυτούς που αξίζουν!
*Και ναι στο Ήρθες έβγαζε τρομερό συναίσθημα!

Δημοσίευση σχολίου