Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Οι ταινίες της ημέρας (Οur Greek TV Movies)

Κυριακή σήμερα και συγκεντρώσαμε τις ταινίες της ημέρας για να μπορείτε να διαλέξετε πιο εύκολα. Ξεκινάμε λοιπόν με την επιλογή της ημέρας, το Χάρι Πότερ και τον αιχμάλωτο του Αζκαμπάν, στις 21.00 από το Star. H τρίτη ταινία του Χάρι Πότερ, του διάσημου μάγου, καλή επιλογή για μικρούς και μεγάλους! Αν προτιμάτε κάτι σε πιο ρομαντικό, το Mega πάλι στις 21.00 προβάλλει την Καμαριέρα με την Τζένιφερ Λόπεζ. Είναι σαν να βλέπετε το Φίλα τον Βάτραχό σου, όπως ξεκίνησε τουλάχιστον. Συμπαθητική ταινία πάντως που βλέπεται ευχάριστα. Αν προτιμάτε κάτι πιο αστυνομικό, το ΕΤ1 στις 21.15 έχει τη Γυμνή Γκέισα, ένα νουάρ φιλμ παραγωγής 1955 (Μίνι περίληψη:Αμερικανοί και Ιάπωνες μπλέκονται στην εξιχνίαση ενός φόνου). Στις 23.00 η δυνατή επιλογή είναι από τον ΑΝΤ1, το X-men, μια ταινία επιστημονιής φαντασίας που παίζουν εκτός άλλων Χιου Τζάκμαν (ο πιο σέξι άντρας του 2008 ντε!) και η Χάλε Μπέρι. (Περίληψη:Στο κοντινό μέλλον, ο φόβος των ανθρώπων ότι απειλούνται απ'την εμφάνιση μεταλλαγμένων όντων, καλλιεργεί ένα ρατσιστικό κλίμα στον πλανήτη. Η ανησυχία παίρνει δραματικές διαστάσεις φέρνοντας σε σύγκρουση τον ειρηνικό Ξαβιέ και το μοχθηρό Μαγκνέτο, που κάποτε ήταν φίλοι...).O Alpha στις 23.00 έχει τα Ερπετά venomous, ένα καθαρά αμερικανικό θρίλερ. (Περίληψη:Μεταλλαγμένα φίδια που επέζησαν μιας τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα κυβερνητικό εργαστήριο απειλούν μια κωμόπολη στην Καλιφόρνια.
Η έντονη σεισμική δραστηριότητα της περιοχής τα φέρνει στην επιφάνεια και επιτίθενται στους κατοίκους. Ο φόβος της επιδημίας είναι έντονος καθώς τα θύματα μεταφέρουν την μόλυνση στα υγιή άτομα.
Οι γιατροί κάνουν αγώνα δρόμου να ελέγξουν την επιδημία, ενώ το βασικό μέλημα του στρατού είναι να κρατηθούν τα πάντα μυστικά...)
Στις 23.20 το Mega έχει την περιπέτεια Όμηροι του τρόμου και στις 00.15 η ΕΤ1 έχει τη 45λεπτη ιταλική κωμωδία Μίμης ο σιδεράς. Τέλος στις 00.45 το Star έχει την γνωστή ταινία τρόμου Σε βλέπω (Saw) για τους φαν του είδους.

Η επιλογή δική σας!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου