Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Συμμαχία Alter-Star εναντίον Alpha

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένας μεγάλος mediaκος παρασκηνιακός πόλεμος ανάμεσα σε ALTER, STAR και ALPHA, με εκατέρωθεν διαρροές και «απειλές». Το χρονικό του πολέμου ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, με την έλευση του RTL στη διοίκηση του σταθμού του ALPHA, που είχε ως αποτέλεσμα την ‘απόλυση’ ορισμένων συνεργατών, διάφορων εκπομπών του καναλιού της Κάντζας.
Τα «γεράκια», των STAR και ALTER, φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να πλησιάσουν τους συναδέλφους τους και τους πρότειναν συνεργασίες, αποσπώντας, κατ’ αρχήν, σε πολλές περιπτώσεις, τις θετικές τους απαντήσεις.
Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει κάποια συμμαχία, και λέμε αν θεωρήσουμε γιατί πολύ απλά στον χώρο των media οι ισορροπίες αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, το STAR δείχνει να προσεγγίζει ελαφρά το ALTER γιατί πολύ απλά γνωρίζει ότι μπορεί να βγει πολύ ωφελημένο σε μια τέτοια μάχη, αφού οι Γερμανοί του RTL είναι αποφασισμένοι να κάνουν μαζικές εκκαθαρίσεις lifestyle εκπομπών και συνεργατών και οι «απολυμένοι» είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν μεγαλύτερη επαγγελματική ασφάλεια σε ένα κανάλι σαν το STAR που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι αναφερόμαστε, κυρίως, σε επιτελεία συνεργατών και όχι σε επίπεδο παρουσιαστών.
Kolonaki-Press

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου