Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Στο αυτόφωρο Καρβέλας- Πάνια επειδή δεν σταμάτησαν σε υπόδειξη αστυνομικών

Ένα εφιαλτικό βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Βάρης πέρασε το επώνυμο ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη χθες, καθώς δεν σταμάτησε σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο.Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια κινούνταν με το μαύρο πολυτελές τζιπ του γνωστού μουσικοσυνθέτη επί της λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου.
Αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν σήμα στον Νίκο Καρβέλα να ακινητοποιήσει το όχημά του, ωστόσο εκείνος τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε τρελή καταδίωξη και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ξαφνικά όμως ο Νίκος Καρβέλας ξαναπάτησε το γκάζι και απομακρύνθηκε για μία ακόμη φορά.
Μετά από δεύτερη καταδίωξη, τελικά το αυτοκίνητο του ζεύγους ακινητοποιήθηκε οριστικά και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία ελέγχου, που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Καρβέλας αρνήθηκε να ακολουθήσει τη διαδικασία, γεγονός που οδήγησε σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς.
Όπως λέει ο ίδιος, η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν βίαιη και απαράδεκτη. Μετά από διαβουλεύσεις κλήθηκε επί τόπου εισαγγελέας για να ρυθμίσει το θέμα.
Παρουσία του εισαγγελέα ερευνήθηκε το αυτοκίνητο του ζεύγους χωρίς όμως να βρεθεί κάτι το επιλήψιμο, εκτός από ένα όπλο για το οποίο όμως ο Νίκος Καρβέλας είχε άδεια.
Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια πέρασαν το βράδυ σε γραφείο του αστυνομικού τμήματος Βάρης και λίγο μετά τις 8:00 το πρωί οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ για να περάσουν από τη σήμανση.
Ο εισαγγελέας άσκησε στο ζευγάρι ποινική δίωξη για παράβαση του άρθρου 45 για μη συμμόρφωση σε σήμα για στάση και λόγια υβριστικά, απείθεια, εξύβριση λόγω και έργω κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και απειλή κατά συρροή. Οι δύο τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο δεύτερο αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο.
Στον εισαγγελεά ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων φορώντας χειροπέδες, σε αντίθεση με την Αννίτα Πάνια, κατέθεσε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι το σήμα των αστυνομικών απευθυνόταν στον ίδιο και ότι όταν τελικά το αντιλήφθηκε και σταμάτησε, εκνευρίστηκε γιατί οι αστυνομικοί του μίλησαν πολύ άσχημα. Έτσι, επιτάχυνε ξανά και παραβίασε το κόκκινο φανάρι που ήταν μπροστά του.
*Εκτενέστερα το άρθρο από το zougla.gr που το βρήκαμε.
**Σύμφωνα με το troktiko: η έρευνα έγινε στον Νίκο Καρβέλα για ναρκωτικά αλλά δεν του βρήκαν τίποτα! Προφανώς έγινε καρφωτή για να τον εκθέσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Καρβέλας δεν είχε ναρκωτικά και όπως έλεγε και στην εκπομπή του Μάκη Τ. δεν είχε ποτέ σχέση με τέτοια που σημαίνει ότι κάποιος τον κάρφωσε. Μάλλον είναι γνωστός μάνατζερ αυτός που προσπάθησε να τον εκθέσει. Ούτε ναρκωτικά του βρήκαν ούτε τίποτα και γιαυτό τα πήρε...στο κρανίο ο Νίκος Καρβέλας.
Σχόλιο: αν ισχύει κάτι τέτοιο πάει το μυαλό μας στον γνωστό μάνατζερ που αναφέρουν αλλά επειδή πηγές και αποδείξεις δεν έχουμε δεν συνεχίζουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου