Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

''Μας φέρθηκαν λες και είμαστε γκάνγκστερ''

Σε μία συνέντευξη ποταμό, ο εκρηκτικός μουσικοσυνθέτης και η χειμαρρώδης τηλεπαρουσιάστρια περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα διαδραματίστηκαν στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και στο αστυνομικό Τμήμα όπου το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα του.
Αρνούνται ότι υπήρξε καταδίωξη και ότι παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη, περιγράφουν πόσο άσχημα αισθάνθηκαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα «πρόσωπο» της Αστυνομίας που δεν είχαν ζήσει μέχρι σήμερα και καταγγέλλουν τη συμπεριφορά των αστυνομικών ως «εγκληματική, τραμπουκική και γκανγκστερική».
«Πήγαινα με 50 χιλιόμετρα την ώρα, πιο σιγά κι από τον παππού μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας. «Ακούγαμε μουσική και δεν καταλάβαμε ότι οι αστυνομικοί μας έκαναν σήμα να σταματήσουμε. Πολύ συχνά βλέπω αυτοκίνητα δίπλα στο δικό μου, με ανθρώπους που με αναγνωρίζουν και με χαιρετούν ή κάνουν διάφορες χειρονομίες, ακόμη και αστυνομικούς…».
«Όταν το αυτοκίνητο της Αστυνομίας μας προσπέρασε και φρενάρισε εμπρός μας για να μας σταματήσει, νομίσαμε ότι ντελαπάρισε. Είναι ψέμα ότι δεν σταματήσαμε στο κόκκινο, γιατί μόνο οι ηλίθιοι δεν σταματάνε» προσθέτει οργισμένα. «Μάλιστα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους είπαν ότι όντως σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι».
Το ζευγάρι δηλώνει ότι ποτέ δεν ειδοποίησε τον εισαγγελέα αλλά αυτός εμφανίστηκε, χωρίς να γνωρίζουν ποιός τον κάλεσε, όταν βρίσκονταν ήδη στο αστυνομικό τμήμα της Βάρης.
«Θέλω να διωχθούν οι τρεις αστυνομικοί. Δεν κατηγορούμε όλη την Αστυνομία αλλά μόνο τους τρεις που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Να τους δω κλεισμένους πίσω από τα σίδερα» λέει με ένταση ο Νίκος Καρβέλας, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον τους.
Zougla.gr
*Κοντά στο 1,3 εκ τηλεθεατές είδαν χθες την απολογία του Νίκου Καρβέλα και της Ανίτας Πάνια στην εκπομπή του Μάκη Τ. "Ζούγκλα".Τα νούμερα έφθασαν μέχρι 38% και στα μικρά έκανε 12% που είναι πάρα πολύ καλά νούμερα και μάλλον αναμενόμενα για το δίδυμο που πέρασε τα...πάνδεινα στο Α.Τ. Βάρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου