Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Τι περιμένουμε το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

"Τα πρώτα φρέσκα προγράμματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Mega από τα τέλη του μήνα, αρχή γενομένης με το «Μια τρύπα στο νερό» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, αλλά και με τις «Γλυκιές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου. Επίσης τις ίδιες ημέρες θα ξεκινήσει και η σειρά... γευστικών αποδράσεων του Αντονι Μπουρντέν.
Απ ό,τι έμαθα δε, μέσα από τις εκπομπές του Μπουρντέν θα πάρουμε και μία μικρή δόση από... Ηλία Μαμαλάκη. Ο γνωστός... «γευσοπόρος» θα αναλάβει χρέη αφηγητή στις εκπομπές του Νεοϋρκέζου σεφ.
Ωστόσο, θα υπάρξει κι ακόμα μία χορταστική δόση Ηλία Μαμαλάκη από το Mega. Ετοιμάζει μία σούπερ επετειακή, αφιερωματική εκπομπή για το πολυαγαπημένο μας «Μπουκιά και Συχώριο», η οποία και θα μεταδοθεί μέσα στις γιορτές.
Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, από το Μεγάλο Κανάλι θα ξεκινήσει να εκπέμπει και το «Μπελάς ΤV», η νέα σατιρική πρόταση των Μπουλά - Καλλυβάτση.
Οσο για το ποιος θα μας κάνει ποδαρικό; Ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στον ρόλο του παρουσιαστή με το «50-50» και έτσι από Γενάρη ξαναχτυπά, παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι, «Η εκδίκηση της ξανθιάς».
Οσο για το τι γίνεται στον ΑΝΤ1; Κι εκεί θα έχουμε... αναχωρήσεις και... αφίξεις. Οχι, δεν αναχωρούν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς, ούτε τον «Πρωινό Καφέ» αναλαμβάνει η Ευγενία Μανωλίδου. Ο «Καφές» θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Νίκο και την Κατερίνα στο τιμόνι του μέχρι το τέλος της χρονιάς και η Ευγενία θα ψάχνει μέχρι τότε εναγωνίως την... αλήθεια.
Από την άλλη, στις πρόωρες αναχωρήσεις όντως τάσσεται η κωμική σειρά του καναλιού, «Πάρης και Ελένη», την οποία σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν με την κωμωδία του Δημήτρη Αποστόλου «Το σόι μου μέσα», ενώ όπου να ναι στο πρόγραμμα έρχεται επιτέλους και το... «Εργαζόμενο κορίτσι», η Ελένη Ράντου.
Κοντά στις γιορτές, πάντως, να περιμένετε να γίνει και η πολυσυζητημένη επανεμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου. Ναι, ναι θα μοιάζει με... χριστουγεννιάτικο θαύμα. Αφού γίνει η θεατρική πρεμιέρα του γνωστού ηθοποιού στα τέλη του μήνα, το «Τσαντίρι» θα εμφανιστεί και πάλι στους δέκτες μας κάπου εκεί κοντά στις γιορτές και θα ξεκινήσει και πάλι από τα τέλη Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου, μαζί με όλο το υπόλοιπο νέο πρόγραμμα του Αlpha.
Ενα νέο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει βεβαίως - βεβαίως και το «Μπιγκ ιν Τζαπάν» με την Καλομοίρα, το «Εxtreme Σόμμερ» με τον Κώστα Σόμμερ σε διάφορες... εξτρίμ αθλοπαιδιές, αλλά και τους «Κηπουρούς».
Οσον αφορά τον Alpha, δεν αποκλείεται μέχρι τον Γενάρη να έχουμε και άλλες απώλειες στις ελληνικές σειρές τους (μετά το «Υπάρχουν άνδρες κι άνδρες»), αφού οι περισσότερες αγκομαχούν στους πίνακες τηλεθέασης.
Τέλος, όσον αφορά το πολυπαιδεμένο «Εχω ένα μυστικό», την κακή του πορεία την χρεώθηκε τελικά η σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζι, η οποία φεύγει από τη σειρά και πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Στράτο Μαρκίδη, με τον οποίο το κανάλι και η παραγωγή θα έχει μία τελευταία και οριστική συζήτηση την Τετάρτη το πρωί.¨
ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ-ΕΘΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου