Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Αναταραχή σε εκπομπή του Alter

Είναι κοινό μυστικό πως τις τελευταίες μέρες στον σταθμό του ALTER διαδραματίζεται ένα μεγάλο θρίλερ στα πλατό μιας lifestyle εκπομπής. Ο παρουσιαστής, γνωστός για την αγάπη του στο γυναικείο φύλο, έχει βαλθεί να «διώξει» από τα πλατό της εκπομπής την «σεξοβόμβα» τηλεπαρουσιάστρια, που φέρεται να του έχει κάνει τη ζωή κόλαση με τα «καπρίτσια» της. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει οδηγώντας τον παρουσιαστή να ψάχνει αγωνιωδώς τον τρόπο να ‘απαλλαχτεί’ από την παρουσία της συμπαρουσιάστριάς του ήταν ένα υποτιμητικό και προσωπικό σχόλιο της τελευταίας για τον ίδιο.

Σχόλιο: Το κείμενο είναι από το kolonaki-press. Επειδή ήταν εύκολο μαντέψαμε ότι αναφέρεται στο Showbiz news με τον Βασίλη Δρυμούση. Τώρα σε ποιά γυναίκα από τις 3 αναφέρονται θα δείξει!!



2 σχόλια:

Anonymous είπε...

παιδια στο site γραφει οτι θα λειπει για "προσωπικους" λογους τη δευτερα η παρουσιαστρια... καλα που το ηξεραν αυτοί. Οντως σημερα "εκτακτως πηγε η Σταματίνα. μηπως τους εχουν καλωδιωμενους όλους και έχουν βαλει κοριούς πουθενα. δεν εξηγείται διαφορετικα...ελεος δηλαδη

Our Greek tv είπε...

Pragmati simera eleipe i Maria Louiza Vourou....

Δημοσίευση σχολίου