Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Του έδωσαν καρτοκινητό με τηλέφωνα επωνύμων!

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα άνοιγε το κινητό του τηλέφωνο και ξαφνικά θα ξεπρόβαλλε στην οθόνη, το νούμερο της Έλενας Παπαρίζου! Αυτό που άλλοι ψάχνουν χρόνια, αλλά δεν βρίσκουν ποτέ, στον 20χρονο… έπεσε ως «μάννα εξ ουρανού»!
Όπως ισχυρίζεται ο Μιχάλης, αγόρασε πριν τέσσερις μήνες ένα κινητό τηλέφωνο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Μαζί, του έκαναν δώρο μία κάρτα sim με δωρεάν χρόνο ομιλίας, από αυτές που συχνά προσφέρουν οι εταιρείες για διαφημιστικούς λόγους.
Πριν λίγες ημέρες, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την κάρτα sim και πηγαίνοντας στην κατηγορία των επαφών είδε να εμφανίζεται στην οθόνη μια λίστα με 300 τηλέφωνα! Ανάμεσα σε αυτά, το νούμερο του προσωπικού κινητού της Έλενας Παπαρίζου, του Λευτέρη Πανταζή, της Χριστίνας Λαμπίρη, του Μετζέλου και του Πρύτανη από τα Ημισκούμπρια, καθώς και πολλά νούμερα από δημοσιογράφους που εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά!
Η περιέργεια διαδέχτηκε την αρχική έκπληξη. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αποφάσισε να πάρει κάποιους από τους επωνύμους, για να τους ενημερώσει για το περιστατικό. Δεν είναι άλλωστε και ό,τι πιο ευχάριστο να είσαι τραγουδιστής ή δημοσιογράφος και να διαπιστώνεις ξαφνικά ότι το νούμερο του προσωπικού σου κινητού τηλεφώνου, το οποίο είναι το επαγγελματικό σου «εργαλείο», βρίσκεται στα χέρια ενός αγνώστου…
Κάποιοι από τους επωνύμους αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ. Κάποιοι άλλοι πάλι, ίσως περισσότερο υποψιασμένοι, ευχαρίστησαν το νεαρό Μιχάλη και τον διαβεβαίωσαν ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση, για να διαπιστώσουν πώς μπορεί να συνέβη.
Πάντως, ερευνάται αν οι ισχυρισμοί του 20χρονου ότι προμηθεύτηκε τη συσκευή και την κάρτα sim από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας είναι αληθείς, ή αν προέρχονται από άλλες… πηγές.
zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου