Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Η Πέγκυ Ζήνα συνεργασία με τον Μάνο Ελευθερίου


Με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου και τον συνθέτη Γιώργο Μουκίδη θα συνεργαστεί η Πέγκυ Ζήνα στο νέο της cd που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.Ο Μάνος Ελευθερίου σε πρόσφατη συνέντευξη του χαρακτήρισε τη λαϊκή τραγουδίστρια ως διάδοχο της Μαρινέλλας. Αυτό το διάστημα η Πέγκυ εμφανίζεται στο Vox και μέχρι στιγμής είναι το σχήμα με τη μαζικότερη προέλευση κόσμου μαζί με το ...Διογένη όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα με τον Γιάννη Πάριο. Πάντως θα είναι μια δουλειά με καλλιτέχνες από άλλους χώρους και προφανώς η Πέγκυ Ζήνα θα προσαρμοστεί ως τραγουδίστρια στον Μάνο Ελευθερίου και όχι το αντίθετο. Έτσι και αλλιώς τιμητικό είναι για την ίδια και το πάντρεμα θα πετύχει. Όσο για τον Ελευθερίου δεν βάζει καλούπια και δεν έχει λόγο να μην το κάνει αν είναι ποιοτικό.
Σχόλιο: Η είδηση αυτή είναι από το troktiko και θα την εμπολούτισουμε με πράγματα που γνωρίζουμε εμείς. Λοιπόν πριν μια βδομάδα περίπου σε μια εκδήλωση ο Μάνος Ελευθερίου υποστήριξε την Πέγκυ Ζήνα όταν ο κ.Θηβαίος την ενέταξε στην κατηγορία του σκυλάδικου. Όπως είπε ο κ.Ελευθερίου: "Η Πέγκυ Ζήνα δεν είναι σκυλάδικο. Μάλιστα θα πάω να την δω κιόλας που τραγουδά με τον Νίνο και τον Καραφώτη". Πολλοί νόμιζαν ότι κάνει πλάκα αλλά απ' ότι φαίνεται τα πιστεύει αυτά που λέει για την Πέγκυ και καλά κάνει που δε βάζει ταμπέλες δίχως λόγο, όπως κάποιους της γενιάς του και της παιδείας του που προτιμούν να ακούν τη μουσική της εποχής τους, αρνούμενοι να δεχτούν κάτι καινούριο. Είναι άλλωστε ίσως οι σημαντικότερος εν ζωεί Έλληνας ποιητής-λογοτέχνης και μπορεί να πει τη γνώμη του.
*Η καλή του γνώμη για την Πέγκυ πιθανώς να προήλθε από τον πολύ στενό του φίλο Ηλία Ψινάκη, ο οποίος είναι άλλωστε κουμπάρος της....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου