Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Τα νέα των media

Νέα στήλη με νέα των media συχνά πυκνά από το blog μας!

-O Πάνος Αμαραντίδης γράφει πυρετωδώς τη νέα κωμική σειρά η οποία θα "στεγαστεί" στον ΑΝΤ1.Πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς η Αριέττα Μουτούση,Γιώργος Κωνσταντής,Δημήτρης Βλάχος και οι καταπληκτικές Κάρμεν Ρουγγέρη,Έφη Παπαθεοδώρου

-Το MEGA θα μεταφέρει στην τηλεοπτική πραγματικότητα το best seller "Το νησί" της Βικτόρια Χίσλοπ.Το σενάριο θα υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ενώ για πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν πέσει τα ονόματα της Σμαράγδας Καρύδη,της Γωγώς Μπρέμπου,της Αθηνάς Μαξίμου και της Βικτώριας Χαραλαμπίδου!

-Μετά το τέλος αυτής της σεζόν και του παιχνιδιου "Η Λίστα", ο Χρήστος Φερεντίνος αποχαιρετάει τον ΑΝΤ1 και βάζει μπρος για άλλες τηλεοπτικές παραλίες. Και το Mega αλλά και ο Alpha ενδιαφέρονται για συνεργασία με το γνωστό παρουσιαστή. Να πούμε επίσης ότι η Λίστα παρά τα όσα λέγονται θα ολοκληρωθεί κανονικά με το τέλος της σεζόν. Απλά οι 35 θα γίνουν 30 εκπομπές.

-Έρχεται το νέο survivor στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν!Το παιχνίδι αυτή τη φορά θα γυριστεί στον Παναμά.

-Χωρις κοινο θα βγαίνει πλέον η εκπομπή Πρωινός Καφές του Νικου Μουτσινά και της Κατερινας Ζαρίφη.

-Την αναβίωση της Λωξάντρας θα δούμε πιθανοτατα του χρόνου μέσα απο την οθονη του MEGA και τα χέρια της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

-2 εκπομπές Αλ τσαντίρι Νιούζ θα παρουσίασει ο Λάκης Λαζόπουλος μέχρι το τέλος του χρόνου απο τη συχνότητα του ALPHA.Η μία απο αυτές,ειπωθηκε ότι θα είναι εορταστική.

-Την εβδομάδα 10 με 16 Νοεμβρίου, το MEGA διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 19,2%. Στη δεύτερη θέση και πάλι ο ΑΝΤ1 με 16,6%, στην τρίτη ο ALPHA με 13,3%. ALTER και STAR είχαν 12,1% και 9,9% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 9,6%. Στο 3,6% ο ΣΚΑΪ, στο 3,3% η ΕΤ3. Ουραγός η ΕΤ1 με μόλις 2,4%.

-Το Έχω ένα μυστικό και τα Ματωμένα Χώματα είναι τα μόνα σίριαλ του Alpha που θα δούμε και το 2009 απ΄ότι λέγεται...

-Το Alpha προσανατολίζεται σε φθηνότερες και πιο σίγουρες λύσεις, όπως το πρόσφατα πετυχημένο πείραμα του Domino Day.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου