Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Θέλουν τον Μπέζο στον ΑΝΤ1 (Απάντηση στο κουίζ)

Μάλλον το καταλάβατε ε πονηρούλια??? Ε φυσικά ο Γιάννης Μπέζος είναι το μήλον της έριδος για τα δύο μεγάλα κανάλια. Αρχικά ο άνθρωπος σκεφτόταν να κάνει μία μικρή παύση και να επανέλθει την μεθεπόμενη σεζόν με κωμική σειρά -έκπληξη- δια χειρός Ρένας Ρίγγα όπως άλλωστε μας συνηθίζει αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δέχτηκε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε δυνατή σειρά που ετοιμάζει πυρετωδώς ο ΑΝΤ1 και το σκέφτεται πολύ σοβαρά αφού ακούστηκε ότι οι συμπρωταγωνιστές του θα είναι εξίσου αξιόλογα πρόσωπα με αυτόν. Για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον αφού η κατάσταση περιπλέκει και την απόφαση του mega να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί"!!!!!!!!!!marios_ola

1 σχόλια:

TV News είπε...

Καλησπέρα σας,

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός που σίγουρα θα τον ήθελαν όλα τα κανάλια,γιατί ότι αγγίζει γίνεται "χρυσάφι".

Δεν γνωρίζω αν όντως έχει πρόταση απο τον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Μπέζος ή αν ετοιμάζεται ακόμα μία οικογενειακή κωμωδία απο τον σταθμό,το μόνο σίγουρο είναι ότι η σαρωτική οικογενειακή κωμωδία "Ευτυχισμένοι Μαζί" δεν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν!

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό και δήλωσε:
«Κάθε πράγμα κάνει τον κύκλο του.Δεν θέλω να τραβήξω απο τα μαλλιά μία επιτυχημένη σειρά που αγαπά ο κόσμος.Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε και δέκα χρόνια με την τόση ανταπόκριση και τα τόσο μεγάλα νούμερα...Δεν το θέλουμε,όμως.Θέλουμε να ρίξουμε αυλαία πριν κουραστεί ο κόσμος και κουραστούμε κι εμείς.Αγαπάμε πολύ αυτή τη δουλειά κι αυτό φαίνεται και απο το αποτέλεσμα.Γιατί να μην...πάμε για άλλα στοιχήματα;»

Δημοσίευση σχολίου