Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Γεμάτη «δώρα» η νέα χρoνιά!

Με ανασύνταξη δυνάμεων και νέες τηλεοπτικές προτάσεις για τους τηλεθεατές θα υποδεχθούν το 2009 τα ιδιωτικά κανάλια. Οι διαφημιστικές απώλειες λαμβάνονται μεν σοβαρά υπόψη, αλλά ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός είναι σκληρός και απαιτεί εγρήγορση. Σε αντίθεση με άλλες τηλεοπτικές σεζόν, ο Ιανουάριος δεν είναι ένας «νεκρός» προγραμματικά μήνας με επαναλήψεις ελληνικών σειρών και μετάδοση ταινιών σε δέκατη προβολή. Ολα τα ιδιωτικά κανάλια έχουν έτοιμες νέες προτάσεις για το κοινό τους, τηλεπαιχνίδια, σειρές ελληνικές ή ξένες και εκπομπές.
- Το Mega, που είναι ο νικητής τηλεθέασης στις ελληνικές σειρές για το πρώτο 3μηνο της σεζόν, προγραμματίζει μια ακόμη δραματική σειρά. Η «Αγνοούμενη», με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και θεωρείται από το κανάλι ισχυρό χαρτί στη ζώνη prime time. «Η εκδίκηση της ξανθιάς» ύστερα από μεγάλη προετοιμασία και αφού δοκίμασε πολλούς παρουσιαστές θα βγει τον Ιανουάριο, το πιθανότερο με τον Γιώργο Λιάγκα ανάμεσα στις ξανθές παίκτριες.

- Ο ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει όπως όλα δείχνουν κυρίως στο ξένο πρόγραμμα με τις σειρές και τις ταινίες του. Για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ωστόσο βγάζει από το συρτάρι του δυο νέες ελληνικές σειρές από το Φεβρουάριο. Η «Εργαζόμενη γυναίκα» με την Ελένη Ράντου και την κωμωδία «Το σόι μου μέσα» σε σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου. Λίγο νωρίτερα, τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο» με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

- Στον Alpha το τοπίο παραμένει θολό εξαιτίας της αναμενόμενης παρέμβασης των νέων ιδιοκτητών του RTL group για την ενίσχυση του προγράμματος. Στα νέα προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί είναι το τηλεπαιχνίδι «Big in Japan» με την Καλομοίρα ως παρουσιάστρια.
e-tipos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου