Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Καταπληκτικό το Χθεσινό Ντοκιμαντέρ του Εξάντα του Γιώργου Αυγερόπουλου!!!

Ο τίτλος του χθεσινού ντοκιμαντέρ ήταν "Πεθαίνοντας στην Αφθονία"και προβλήθηκε για πρώτη φορά.
Η περίληψη του ντοκιμαντέρ:Μια χούφτα πολυεθνικές εταιρείες έχουν καταφέρει να ελέγξουν την «καρδιά» του φαγητού που βάζουμε στο καθημερινό μας τραπέζι:Τον ίδιο τον σπόρο και ως εκ τούτου την παγκόσμια γεωργική παραγωγή. Οι χρηματιστές στον ανεπτυγμένο κόσμο τζογάρουν με τα τρόφιμα, ανεβοκατεβάζοντας τις τιμές, παίζοντας με το θεμελιώδες δικαίωμα των ανθρώπων να έχουν πρόσβαση στο φαγητό. Την ίδια στιγμή σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποσιτίζονται και 25.000 πεθαίνουν κάθε μέρα από πείνα.Αυτό και αν είναι έγκλημα που κάνει την δολοφονία του Αλέξανδρου να μοιάζει απλά μια κουκίδα στα καθημερινά παγκόσμια εγκλήματα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει πολύ ωραίο ντοκιμαντέραφού κάθε δουλειά του είναι καταπληκτική και κατανοητήαπό το κοινό χωρίς υπερβολές και με σωστή σκηνοθεσία!Βέβαια γι' αυτό το αποτέλεσμα δουλεύουν πολύ συνεργάτεςκαι είναι ένας από τους λόγους κυρίως να βλέπεις την κρατικήτηλεόραση!!
media κουφάλες
Σχόλιο: Δυστυχώς δεν το είδα αλλά πραγματικά είναι από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ (γι'αυτό και βραβεύεται στο εξωτερικό) και είναι πάντα προσεγμένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου