Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Προβολή σκηνής από την ταινία ''Αυστραλία''

Στο βίντεο παρακολουθείτε για πρώτη φορά μία σκηνή από την ταινία «Αυστραλία», του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, με τη Νικόλ Κίντμαν και το Χιου Τζάκμαν.
Η τρίωρη σε διάρκεια ρομαντική περιπέτεια, που λέγεται ότι κόστισε 77 εκατομμύρια λίρες, τοποθετείται χρονικά στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Βλέπουμε το ταξίδι της «Λέιντι Άσλεϊ» στην Αυστραλία, όπου κληρονομεί μία φάρμα ζώων και τον έρωτά της με τον «Ντρόβερ».
Λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, αποκαλύφθηκε το τέλος του έργου, σύμφωνα με το οποίο πέθαινε ο χαρακτήρας του Τζάκμαν. Ωστόσο, το κοινό της Αυστραλίας δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ, που τελικά γυρίστηκε νέο «τέλος».
zougla.gr
Σχόλιο: Μια υπερπαραγωγή που όπου να ναι έρχεται και στην Ελλάδα και έχει (αυτο)χαρακτηριστεί μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Θα δείξει. Το σίγουρο είναι ότι επενδύθηκαν πολλά χρήματα και το καστ είναι αξιόλογο.

3 σχόλια:

molemou είπε...

KALA XRISTOUGENA

Ντέμης είπε...

Wow, wow, wow! Συναρπαστικό! Λέγεται πως θα είναι το "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" του 21ου αιώνα! Τρελλαίνομαι για κάτι τέτοια (αν και την Σκάρλεττ ανέκαθεν τη θεωρούσα ένα κακομαθημένο σαχλοκόριτσο κι όχι την απόλυτη μοιραία ηρωΐδα)
Και η Νικόλ κι ο Χιού φαίνονται κομμένοι και ραμμένοι για τους ρόλους τους, κι επιτέλους δεν κρύβουν και την αυστραλιανή προφορά!

Our Greek tv είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ για την άποψη για τη Σκάρλετ! (Και για τα άλλα για Νικόλ και Χιου!)

Δημοσίευση σχολίου