Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Τι έγινε χτες στο X-Factor

Ένα περίεργο live χτες, με τις κόντρες και τις ίντριγκες να αναπτύσσονται όλο και περισσότερο και τον κάθε κριτή να σκέφτεται τους παίκτες του. Κάποιοι μας απογοήτευσαν λίγο χτες σε σχέση με άλλες φορές και άλλοι συνεχίζουν να είναι καλοί. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να δέχεται επίθεση από την Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά ήταν καλός χτες λέγοντας το New York. Η Ιωάννα πάλι καλή με το Sweet about me. Η καλύτερη της βραδιάς, κατά την προσωπική μου άποψη, ήταν η Κέλλυ με το Έπαψες αγάπη να θυμίζεις, αλλά φαίνεται το κοινό δεν ξετρελάθηκε και την είχε προτεινόμενη. Εκεί είχε άλλη μια καλή ερμηνεία στο Λόγια και Σιωπές. Αποχώρησε ξαφνικά χτες ο Λούης, ο οποίος είπε στην αρχή το Ruby και μετά το Second to sleep και μου φάνηκε καλός. Ήδη φαν του μας στέλνουν μηνύματα ότι έδιωξαν τον Λούη για λόγους τακτικής οι άλλοι κριτές. Ίσως. Όλα στο παιχνίδι είναι.
Οι Τριημιτόνιο χτες δεν έλαβαν τόσο καλές κριτικές σε σχέση με άλλες φορές καθώς Η αγορά του Αλ Χαλίλι όπως την έστησαν θεωρήθηκε λίγο κιτς. Τέλος τα αγαπημένα μας Κόκκινα Χαλιά ερμήνευσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Δεν είσαι εδώ της Δήμητρας Γαλάνη.
A, αν δε το μάθατε οι φαν του show θα αλλάξετε το χρόνο με το Ρουβά 31 Δεκεμβρίου, που είναι το επόμενο live...

Δείτε βίντεο την Κέλλυ να τραγουδά το Έπαψες αγάπη να θυμίζεις και τον Λούη με το Ruby. Έρχονται κι άλλα βίντεο μέσα στην ημέρα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου