Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Τηλεοπτικά νέα!

Να πούμε εξ' αρχής ότι όλα τα διαβάσαμε στο mediakanea και διαλέξαμε κάποια ενδιαφέροντα.
-Η Ελένη Μενεγάκη θα πιεί καφέ την παραμονή Χριστουγέννων με τον Γιάννη Αιβάζη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο,ενώ την επόμενη ημέρα φιλοξενεί Γιώργο Θεοφάνους και Νατάσσα Θεοδωρίδου!Μία μεγάλη αποκλειστικότητα για την εκπομπή της.

-"Steps" μία νεανική σειρά του ΑΝΤ1 που την περιμέναμε για τον Οκτώμβρη αλλά τελικά μετατέθηκε για την επόμενη σαιζόν.Σύμφωνα με πληροφορίες απο τον ΑΝΤ1 οι συντελεστές της εν λόγω σειράς κάνουν κανονικά τα γυρίσματα τους ενώ δεν έχει προγραμματιστεί να προβληθεί φέτος.Άγνωστο το τηλεοπτικό του μέλλον.

-Τό εορταστικό πρόγραμμα του MEGA έχει ως εξής:Πέμπτη 25/12 στις 10:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Ελισσάβετ Μουτάφη και τον Χρήστο Δάντη.Στις 12:50 -την ίδια μέρα- ο Χρήστος Νέζος έχει Στέλλα Κονιτοπούλου.Την Παρασκευή 26/12 στις 10:00 ο Γρηγόρης και η παρέα του υποδέχονται Βασιλική Ανδρίτσου,Έλενα Ασημακοπούλου,Χρήστο Μενιδιάτη & Άντζυ Σαμίου.

-Εορταστικό του Alpha :Τρίτη 30/12 στις 00:45 Έλενα Παπαρίζου "Αρχίζει το party"Τετάρτη 31/12 στις 01:15 Άλκηστις Πρωτοψάλτη "Στο ωραιότερο σημείο του κόσμου".

-"Missing" μία νέα φιλόδοξη παραγωγή του MEGA με την Μαρία Καβογιάννη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.Οι υπεύθυνοι του Mega πιστεύουν πάρα πολύ στην εν λόγω δραματική σειρά και περιμένουν πολύ περισσότερα.Η σειρά "κατάγεται" απο το εξωτερικό και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.Αναμένουμε με ενδιαφέρον!Η σειρά θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

-Ξεκίνησε η προβολή του το trailer για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 "Είσαι πιο έξυπνος απο ένα 10χρονο;" όπου θα παρουσιάζει για 2η χρονιά η Σοφία Αλιμπέρτη.Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί -εκτός απρόοπτου- την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.Τα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα!

Eυδοκία Ρουμελιώτη επιστρέφει στην τηλεόραση.Ο πρώτος της ρόλος θα είναι στην πετυχημένη σειρά Πολυκατοικία κάνοντας την λεσβία.Ο άλλος της ρόλος θα είναι στη σειρά Εχω ενα Μυστικό κάνοντας τη φίλη της Αλίκης.Στην τελευταία σειρά μπαίνει ο Τάσος Κωστής και ο Γιάννης Καρατζογιάννης.

-Το Big in Japan ξεκινάει!Πρεμιέρα την Κυριακή 18 Ιανουρίου στις 21.00 το βράδυ στον ALPHA απο την Καλομοίρα Σαράντη!

-Στην ΝΕΤ εκλεισε ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα.Έτσι απο αρχές του χρόνου και κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα θα παρουσιάζουν εκπομπή-σόου!

-Στο Mega συζητά να επιστρέψει ο Αντώνης Καρπετόπουλος τώρα που το κανάλι ξαναπήρε τα δικαιώματα για τους αγώνες Champions League.Αυτή τη φορά όμως χωρίς τον άλλο Αντωνη(τον Καρπετόπουλο) γι'αυτό και ψάχνουν ένα συμπαρουσιαστή ωστε να αναλάβουν μαζί την αθλητική εκπομπη.

-''Παρέα με τον Ανδρέα'' η νέα πρωινή εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου.Μαζί του όπως μαθαίνουμε εκτός απο τις Ευη Βατίδου,Μαρία Ένεζλη θα είναι και η Κατερίνα Σουλιώτη αλλα και ο Βαγγέλης Καλατζάκος.Συζητήσεις γίνονται και με τον Αντ.Κοκκορίκο.Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου