Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Ρεβεγιόν στην TV

Απόσπασμα κειμένου από τον e-tipo για τα εορταστικά προγράμματα. Αν θέλετε να το διαβάσετε όλο κλικ στον τίτλο να σας μεταφέρει στη σελίδα.
Χριστουγεννιάτικο μενού με γιορτινές εκπομπές, λαμπερούς καλεσμένους, ταινίες και μουσικά προγράμματα προσφέρουν τα κανάλια σε όσους επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με την τηλεόραση.
Παραμονή

- Οδοιπορικό στα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα της Πελοποννήσου, της Κρήτης και της Θράκης πραγματοποιούν η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Αμυράς στο «Μένουμε Ελλάδα» (ΝΕΤ, 13.00). Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Μπήλιω Τσουκαλά, που υποδέχεται στο πλατό του «Εχει γούστο» (16.00) τον Παντελή Θαλασσινό και τη Μελίνα Κανά και το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος τσουγκρίζει «Στην υγειά μας» (22.10) σ’ ένα γλέντι με τον Δημήτρη Μπάση, που ερμηνεύει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

- Στην ΕΤ-1 η Λένα Αρώνη συναντά στα «Ημερολόγια» (18.00) την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ στην ΕΤ-3 ο Κώστας Μπλιάτκας έχει φτιάξει τη δική του «Χριστουγεννιάτικη παρέα» (23.00) που αποτελείται από τους Χάρρυ Κλυνν, Βάσια Τριφύλλη, Βασίλη Λέκκα και Βούλα Πατουλίδου.

- Στον Alpha ο Γιώργος Μητσικώστας διοργανώνει ένα γιορτινό «Fatus olus» (21.00) για φιλανθρωπικό σκοπό και αμέσως μετά αναλαμβάνουν δράση η Ναταλία Γερμανού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, που παρουσιάζουν το εορταστικό σόου «Μες στη χαρά των Χριστουγέννων».

- Γυναικεία σφραγίδα έχει το μουσικό σόου του Mega (24.00), με ντίβες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως η Σελίν Ντιόν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Λιόνα Λιούις, να ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Χριστούγεννα

- Γιορτινό «Πρωινό καφέ», παρέα με την Τάμτα και τη Θάλεια Ματίκα, προσφέρουν στον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς (10.00), ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενεί στο «Αξίζει να το δεις» (15.45) την Πέγκυ Ζήνα.

- Στο Mega ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζει ένα χριστουγεννιάτικο «Ομορφο κόσμο» (10.00) με τον Χρήστο Δάντη. Ο Χρήστος Νέζος με τη Στέλλα Κονιτοπούλου «Ταξιδεύουν στη Χίο με αιγαιοπελαγίτικα κάλαντα» (12.50), ο Πέτρος Φιλιππίδης συναντά «μουσικά» τον Αντώνη Ρέμο (14.50), ο Γιώργος Λιάγκας παίζει «Fifty-fifty» με τη Νάντια Μπουλέ και την Εύα Τσουρέκα, ενώ ο Σάκης Μπουλάς και ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάνουν ρεβεγιόν στο «Bellas TV» (21.00).

- Στον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου χαρίζει ένα γιορτινό «Πακέτο» (21.00) στην Κατερίνα Κούκα.

- Στο ΣΚΑΪ η ομάδα της «Ελληνοφρένειας» (22.00) ακολουθεί το δικό της… άστρο της Βηθλεέμ και οι κούκλες του «Κρα» (00.15) κάνουν ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει.

- Στο πρόγραμμα της ΝΕΤ κυριαρχούν τα «Magiremata» (22.00) της Μπέτυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα, με γκεστ σταρ του εορταστικού σόου τον Σάκη Ρουβά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου