Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Λάκη δώσε από το υστέρημα σου για τους καταστηματάρχες...

Δημοσιεύω κείμενο του troktiko. Χωρίς σχόλια...


"Έπρεπε να κάνει μια εκπομπή. Και την έκανε για να μην τον κράξουν που είναι στον ALPHA και πληρώνετε για το θέατρο του. Τα τσουβάλιασε όλα ο Λάκης. Αδίκησε τον Λυριτζή και τον Οικονόμου που είχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για όσα είπαν. Τεράστιο θέμα είναι της δολοφονίας του Αλέξανδρου και ένα θέμα είναι και η καταστροφή των περιουσιών. Έμεμψες τον Πρετεντέρη(ξέρεις ότι δεν τους γουστάρουμε όλους αυτούς)και έκανες κάτι χειρότερο. Έβαλε τελεία στο θέμα και πήγε στην Ντενίση!!! Αυτό είναι χειρότερο. Το σπάσιμο των καταστημάτων και η καταστροφή των περιουσιών είναι πολύ σοβαρό θέμα. Γράψαμε όλοι τόσοι πολλά για τον Αλέξανδρο αλλά πάλι λίγα ήταν. Όμως δεν μπορείς να μην αναφερθείς και στα παράπλευρα θύματα. Ούτε να δίνεις άλλοθι να τα σπάνε όλα στο όνομα της δολοφονίας. Στείλτους να τα κάνουν στα υπουργεία στις τράπεζες(που λέει ο λόγος) αλλά όχι σε αυτούς που μετά από λίγο βγάζεις στις κάμερες για να λένε πως φυτοζωούν. Προφανώς ο Λάκης νομίζει ότι τα καταστήματα που καταστράφηκαν ήταν όλα lui vuitton στο Κολωνάκι. Αλλά ήταν...και κάποια με ενοίκιο που έβγαζαν το μεροκάματο τους οι εργαζόμενοι. Οι ίδιοι οι μαθητές τον διέψευσαν τον Λαζόπουλο και του έλεγαν ότι η αντίδραση δεν είναι σωστή.Κάποιος πιτσιρικάς είπε στην εκπομπή του Λάκη: "Δεν είμαστε εμείς που τα σπάμε, δεν είμαστε οι κουκολοφόροι". Πολύ απλά δεν ήθελε να είναι συμμέτοχος σε αυτή την καταστροφή και το πλιάτσικο.Και σε τελική ανάλυση Λάκη Λαζόπουλε σου έχουμε μια καλή πρόταση. Δώσε όλα τα έσοδα ενός μήνα στους καταστηματάρχες που έχουν μικρά μαγαζιά. Και τότε θα πούμε ότι εσύ έβγαλες πραγματικά δάκρυα. Δεν είσαι Πρετεντέρης όπως είπες. Πούλησες όμως τα dvd σου στην Γιάννα με σκοπό το δικό σου κέρδος και της επιχείρησης της κ.Γιάννας.Δώσατε και ένα dvd με τα κέρδη για κάποια φιλανθρωπική ενέργεια. Δεν θέλουμε από το περίσσευμα σας. Θέλουμε να δώσετε από το υστέρημα.Και επιτέλους πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την Εκκλησία....Αυτά όμως στην συνέχεια. Άλλο το Άγιον Όρος και άλλο το σκάνδαλο. Δεν μπορείς να...προβλέπεις ότι θα γίνει ντου στο Άγιον Όρος γιατί αυτό και αν είναι ασέβεια."

4 σχόλια:

ndimos είπε...

Επιπλέον, όταν μια μαθήτρια είπε το εξής καταπληκτικό: "Λάθος Αλέξη χτύπησε η σφαίρα", o Λάκης χαμογέλασε χαιρέκακα αλλά καθότι έξυπνος, έσπευσε να μη συμμεριστεί την άποψή της.
Αν και θίγει πολλά θέματα που αφορούν όλους μας και σε πολλά από αυτά σχολιάζει εύστοχα, είναι και κάποιες φορές που υπερβάλλει και χάνει το δίκιο του με αυτόν τον τρόπο. Όπως σωστά ανέφερες με το "ντου" που προφήτευσε για το Άγιο Όρος...
http://super-nova3.blogspot.com/

Our Greek tv είπε...

Εκεί έχω κι εγώ την ένσταση. Δεν τον κατακρίνω γενικώς. Πολλές φορές τα λέει σωστά και συμφώνησα και χτες σε κάποια που έλεγε αλλά δεν μπορεί να είναι ο Λάκης η φωνή του λαού, που μας καταλαβαίνει, που καταλαβαίνει τους νέους, τους ηλικιωμένους, όλους...

Tv nea είπε...

Προβλέψιμος ο Λαζόπουλος, του βγαίνει και η κούραση από το ανέβασμα της παράστασης.Κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι έβαλαν τέλεια στην δολοφονία του Αλέξη και πήγαν στο πλιάτσικο, ενώ αυτός έβαλε κόμμα και πήγε στην Ντενίση, αυτό είναι χειρότερο.

Σε γενικές γραμμές είχε λίγα κωμικά στοιχεία, κάτι τα γεγονότα, κάτι το κλίμα, δεν είδαμε πολλά αστεία βίντεο.

Απο τον ΜΑΡΤΙΟ ξανά ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΣ και αν..

http://tvnea.blogspot.com/

Our Greek tv είπε...

Nai ayto me tin Ntenish to kane akoma xeirotero!!!

Δημοσίευση σχολίου