Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Έχασε τον πατέρα της η Έλενα Παπαρίζου...

Δυστυχώς το μάθαμε με μια μικρή καθυστέρηση ότι η Έλενα Παπαρίζου έχασε χτες το βράδυ τον πατέρα της Γιώργο από ανακοπή, πιθανώς στο χριστουγεννιάτικο γλέντι. Η Έλενα το έμαθε στο μαγαζί και ξέσπασε σε λυγμούς και έφυγε το πρωί για Γκέτεμποργκ με το πρώτο αεροπλάνο. Λέγεται είχαν μιλήσει λίγες ώρες πριν το τραγικό γεγονός για τα χρόνια πολλά, ενώ τον είχε δει από κοντά τον Νοέμβριο στην πρεμιέρα της στην Ιερά Οδό. Όπως είναι λογικό η Έλενα είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση καθώς μιλούσε πολλές φορές για τον πολυαγαπημένο της πατέρα και είχαμε ακούσει ότι ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος, με αίσθηση του χιούμορ, που παρόλες τις δυσκολίες της ζωής κατάφερε να τα βγάλει πέρα ως μετανάστης στη Σουηδία και να μεγαλώσει 3 υπέροχα παιδιά. Το μαγαζί που εμφανίζεται η Έλενα θα παραμείνει κλειστό Παρασκευή-Σάββατο λόγω πένθους.

Στο facebook στο επίσημο γκρουπ της Έλενας οι θαυμαστές έσπευσαν να της σταθούν και να της δείξουν ότι σε χαρές και λύπες είναι κοντά της και προσπαθούν με τον τρόπο τους να της δώσουν δύναμη.Κλικ στην εικόνα να τη δείτε μεγαλύτερη. Άλλωστε το γκρουπ το επισκέπτεται η ίδια η Έλενα συχνά-πυκνά και κάποια στιγμή θα τα δει. Και όταν πια γυρίσει Ελλάδα, οι φαν που την επισκέπτονται και έχουν αναπτύξει καλή σχέση στην Ιερά Οδό, ελπίζω να της το δείξουν και από κοντά ότι λυπούνται για το συμβάν και θα προσπαθήσουν να την κάνουν να νιώσει καλύτερα.
*Απόσπασμα κειμένου από το επίσημο fan club της που είναι αξιέπαινο: "Σε περίπτωση που η μεσημεριανές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων προβάλλουν ρεπορτάζ (που σίγουρα θα το κάνουν), σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της Έλενας, το helenapaparizouclub.gr και το PaparizouPlace ΔΕΝ θα ανεβάσουν στο Youtube σχετικά videos, γιατί θεωρούμε πως είναι το λιγότερο προσβλητική αυτή η κίνηση, στο πρόσωπο της αγαπημένης μας Έλενας αλλά και στη μνήμη του πατέρα της"


Τα συλληπητήρια και από εμάς...

2 σχόλια:

thalia είπε...

Xilia bravo sta paidia gi'auti tin protovoulia.Idi exoun arxisei kai asxolountaime auto to thema kai tha einai ntropi kai aisxos an synexisoun na to kanoun me entelws adiakrito tropo opws kanoun sinithws,enoxlontas tin Elena kai tin oikogeneia tis me tilefwna kai vlakeies.Kouragio Lenaki,emeis eimaste panta dipla sou...

Our Greek tv είπε...

Etsi prepei. An einai dynaton tetoies wres na pairnoun tilefwna tin oikogeneia. Oute iero oute osio. Oi anthrwpoi theloun thn hsyxia toys tetoies stigmes. Prwti fora as boithisoume ki emeis me ton tropo mas (noera) tin Elena. Tosa exei kanei gia tous fan etsi?
(Ti pyrotexnhmata video clip egw den mporw na to dw twra. Pes to sevasmos pros ekeini kai ton anthrwpo...)

Δημοσίευση σχολίου